TV Anime Chihayafuru'nun 2019'da 3. Sezonu Geliyor
Bugün düzenlenen "Chihayafuru in Awara Week" etkinliğinde, Yuki Suetsugu'nun Chihayafuru adlı mangasının üçüncü bir TV anime sezonunun geleceği açıklandı.

ÖZET

Ayase Chihaya’nın çocukken tek hayali, model olan ablasının Japonya’da ünlü olduğunu görmektir. Bir gün, sınıf arkadaşı olan Wataya Arata sayesinde tanıştığı karuta oyunu ile hayatı tamamen değişecektir. Bir başka sınıf arkadaşı olan Mashima Taichi'nin de aralarına katılmasıyla bu üçlünün dostlukları karuta sayesinde pekişecektir.

Üç ana oyuncu, üçüncü sezon için geri dönecektir:

  • Asami Seto - Chihaya Ayase
  • Mamoru Miyano - Taichi Mashima
  • Yoshimasa Hosoya - Arata Wataya


İlk 25 bölüm Ekim 2011'den Mart 2012'ye kadar sürdü. İkinci sezon, 2 Ocak 2013'te gösterime girdi ve yine 25 bölüm sürdü. Crunchyroll, Japonya'da yayınlanan animenin akışını sağladı. Sentai Filmworks, animenin lisansını aldı ve Eylül ayında ilk sezonu İngilizce dublajla yayınladı. 

Suetsugu, Aralık 2007'de Kodansha'nın Be-Love dergisinde mangayı yayınlamaya başladı ve Kodansha, manganın derlenmiş 37'nci cildini 13 Şubat'ta yayınladı. Japonya'da manganın 21 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır. 

Suetsugu'nun mangası iki lıve-action filmine ilham kaynağı olmuştur. İlk film olan Chihayafuru: Kami no Ku (Chihayafuru: Upper Phrase), Mart 2016'da Japonya'da yayınlandı. İkinci film olan Chihayafuru: Shimo no Ku (Chihayafuru: Lower Phrase), Nisan 2016'da Japonya'da yayınlandı. Üçüncü film, Chihayafuru: Musubi, 17 Mart'ta Japonya'da yayınlanacaktır. Chihayafuru -Tsunagu- başlıklı beş bölümlük lıve-action serisi, 20 Şubat'ta Hulu Japan'da galasını yapmıştır.

Kaynak: animenewsnetworkcrunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları