TV Anime Butlers: Chitose Momotose Monogatari'nin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Kadokawa, Cuma günüki canlı yayın etkinliği sırasında SILVER LINK'in Butlers: Chitose Momotose Monogatari'nin (Butlers: A Millennium Century Story) adlı TV anime serisinin ikinci tanıtım videosunu yayınladı.

ÖZET

Anime, Koma Jinguji ve Tsubasa Hayakawa'nın başından geçmektedir. Koma Jinguji (Jay) hem akıllı hem de yakışıklı bir görünüşe sahip olan okulun öğrenci konseyi başkanıdır. Tek bir gülümsemeyle bile bir kadının kalbini çalabilir. Tsubasa Hayakawa bir kafede çalışan çok yetenekli bir o kadar da nazik bir çalışandır. Yaptığı Baykuş Latte, kadın müşteriler arasında oldukça popülerdir. Bu iki karakter, düşmanları ile savaşmak için zamanda yolculuk yaparlar.  "Butlers" ismiyle anılan bu iki yakışıklı hem doğaüstü savaşlara katılmakta hem de eğlenceli bir okul hayatı yaşamaktadırlar.

2. PV:

Animenin Ocak ayında yapacağı prömiyer Nisan ayına ertelenmiştir.

OP: "Growth Arrow" - OLDCODEX

OLDCODEX

OLDCODEX

Masaru Takahashi (Masamune-kun's Revenge, Amnesia) serinin yönetmenliğini yapmaktadır. Fujiko Kosumi (Samurai Drive, 1 Sakura Hill) karakterleri tasarlamaktadır, Megumi Shimizu (Soul Eater, Eureka Seven, Snow White with the Red Hair) senaryoyu yazmaktadır ve Masanori Tsuchiya (Restaurant to Another World, Chaos;Child) ses direktörlüğünü yapmaktadır. TOMISIRO (Macross Delta, Restaurant to Another World, Hozuki's Coolheadedness) müziği bestelemektedir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları