Tokyo Ghoul:re Animesini Seslendirecek Kişilere Ek Olarak Başka Ses Sanatçılar da Eklendi
Tokyo Ghoul:re animesi adına açılan resmi site, seslendirme ekibine iki kişi daha eklendi.

Tokyo Ghoul:re adına açılan resmi hasabın bildirdiğine göre seslendirme ekibine iki kişi daha eklendi. Bunlar Death Note'ta Light karakterini seslendiren Miyano Mamoru, diğeri ise Attack on Titan'da Sasha Braus karakterini seslendiren Kobayashi Yuu

Miyano Mamoru, önceden de Tokyo Ghoul ve Tokyo Ghoul √A'de seslendirme yapmıştı.


Tsukiyama Shu karakterini seslendirecek olan Miyano Mamoru bu konu hakkında bunları dedi:

"Yeniden Tsukiyama rolünü aldığım için gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Tsukiyama karakteriyle birlikte olmak ve onun hislerini anlamak beni gerçekten mutlu etti. Aynı zamandan daha önceden seriyi bilen insanların da bunun hakkında konuştuklarını duydum. Mangayı çoktan okudum ve şimdiden bazı sahneleri seslendirmek için sabırsızlanıyorum. İnsanları memnun etmek için tüm kalbimle elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tüm desteklerinizi büyük bir heyecanla bekliyoruz!"


                       ImageImage

Kanae von Rosewald karakterini seslendirecek olan Kobayashi Yuu ise şunları söyledi:

"Mangayı okuduğumdan beri Kanae von Rosewald'ın yaşam tarzı, karakteri, duygusal ve karmaşıklığı beni gerçekten büyülüyor ve kalbimin kırılmasına neden oluyordu. Zorluklara karşı tutumu ve onun için değerli olan şeyler adına mücadelesi beni gerçekten çok etkiledi. Bu konu hakkında biraz gergin hissetsem de bu rol bana verildiği için çok müteşekkirim. Elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım. Lütfen bizi desteklemeye devam edin." 

                      ImageImage


Kaynak: crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları