Toji no Miko Akıllı Telefon Oyunun Hikayesi Anime İle Bağlantılı Olacak
IOS ve Android için geliştirilen oyunun bu yıl çıkması planlanıyor.

Toji no Miko: Kizamishi Issen no Tomoshibi telefon oyununun resmi websitesinden bu pazartesi bir video yayınlandı. Videoda Mihono'nun gözünden animeye paralel bir hikaye gösterildi. Ayrıca videoda asist üyelerin dışında 4 kişilik takımlar kurulabilen dövüş modu da gösterildi.

IOS ve Android için geliştirilen oyunun bu yıl çıkması bekleniyor. RPG türünde olan oyun oynanması ücretsiz olacak ve satın alınabilir öğeler barındıracak. 

Oyunun cast'ı ile animeninki aynı olurken, 5 tane oyuna özel karakter olacak. Karakterlerin listesi şu şekilde:

  • Himika Akaneya/Mihono Asakura
  • Kaori Ishihara/Chie Setouchi
  • Hiromi Igarashi/Kofuki Shichinosato
  • Akane Fujita/Kiyoka Musumi
  • Manami Numakura/Miruya Kitora
Studio Gokumi'nin orijinal anime projesi Katana Maidens: Toji no Miko 24 bölüm olarak Ocak'tan Haziran'a kadar yayınlacak. Anime yayınlanmaya 5 Ocak tarihinde başladı. 

Animenin hikayesi antik dönemlerden beri ''Toji'' adlı kılıçlarla insalığın tehdit eden ''aratama'' denen varlıklarla savaşan tapınak bakirelerini anlatıyor. Bu kızlar için ülke genelinde hükümet tarafından 5 okul yaptırırdı. Normal okul yaşamları dışında ülkeleri ve hükümet için ''aratama''lar ile de savaşıyorlar. Bu 5 okul ilkbaharda bir turnuva düzenleyecek. Her öğrenci turnuva için kendini geliştirmekte.


Kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları