The World Ends with You RPG-i Anime Oluyor
Anime Expo Lite 3-4 Temmuz'da daha fazla bilgi verecek.

Image

Resmi teaser web sitesi Cuma günü Square Enix'in The World Ends with You (Subarashiki Kono Sekai) aksiyon rol yapma oyununun bir anime uyarlaması geldiği duyurusuyla birlikte açıldı. Square Enix, 3-4 Temmuz tarihlerinde yayımlanacak olan dijital Anime Expo Lite etkinliğinde oyun hakkında daha fazla bilgi verecek.

Anime Expo Lite, 27 Mayıs'da Anime Expo 2020 etkinliğinin program rehberi kapağında olması için tasarlanan The World Ends with You resmini paylaştı.

Image

Jupiter ve Square Enix, 2007'de Japonya'da ve 2008'de Batı'da Nintendo DS'e çıkan orijinal The World Ends with You oyununu geliştirdi. 2012'de iOS cihazları için h.a.n.d tarafından yapılan The World Ends With You -Solo Remix- telefon oyunu, 2014'de de Android telefonlar için çıktı. The World Ends With You -Final Remix- oyunu Eylül 2018'de Japonya'da Nintendo Switch'e çıktı ve Ekim 2018'de Batı'da piyasaya sürüldü.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları