The Vampire Dies in No Time Animesi İçin Yeni Kadro Üyeleri Açıklandı
Itaru Bonnoki'nin Kyūketsuki wa Sugu Shinu (The Vampire Dies in No Time) adlı mangasının TV anime uyarlaması için yeni oyuncular, kadro üyeleri ve 4 Ekim'de yapılacak olan prömiyerinin duyurusu yapıldı.

Anime için yeni bir görsel yayımlandı:

Anime için yeni bir görsel yayımlandı:

Yeni Oyuncular:

Yeni Oyuncular:
  • Yoshimasa Hosoya - Satetsu
  • Atsushi Tamaru - Shot
  • Shunichi Toki - Fukuma
  • Daisuke Ono - Hiyoshi
  • Takayuki Kondō - Kameya

Mayuko Nakano karakterleri tasarlamakla kalmıyor aynı zamanda baş animasyon yönetmenliği de yapmaktadır. Asami Kawano yardımcı yönetmendirNarumi Konno color key desinatörü ve Hitomi Yoshdia sanat yönetmenidir. Yoshio Watanabe görüntü yönetmeni ve Mariko Tsukatsune kurgudan sorumludur.

Ryō Takahashi (ACCA: 13-Territory Inspection Dept.Argonavis from BanG Dream!Sk8 the Infinity) müziği bestelemektedir. Ryousuke Naya ses yönetmeni ve Katsuhiro Nakajima (Swara Pro) ses efektlerinden sorumludur. Pony Canyon, Up Dream ile beraber müzik prodüksiyonundadır.

Anime, Tokyo MX üzerinden 4 Ekim saat 11:00'de prömiyer yapacak ve BS11TV KanagawaKBS Kyoto ve Sun TV üzerinden yayınlanacaktır.

ÖZET:

Gag manga, yenilmez olarak ün salmış ve bu yüzden herkesin korktuğu Dralc'ı konu almaktadır. Vampir avcısı Ronaldo, Dralc'ın bir çocuk kaçırdığını duyar duymaz Dralc'ın kalesine gider. Ancak Ronaldo kaleye vardığında Dralc'ın en ufak şeylere öldüğünü ve toza dönüştüğünü görür. Dralc aslında aralarındaki en zayıf vampirdir.

Jun Fukuyama çok çabuk mağlup olan ancak aynı zamanda çok çabuk dirilen vampir Dralc'ı ve Makoto Furukawa vampir avcısı Ronaldo'yu seslendirmektedir.

Diğer Oyuncular:

  • Mutsumi Tamura Dralc'ı andıran armadillo John'u seslendirmektedir.
  • Natsumi Hioka Vampirlere Karşı Savunma Bölüğü'nün yardımcı komutanı Hiniachi'yi seslendirmektedir.
  • Yoshitsugu Matsuoka Vampirlere Karşı Savunma Bölüğü'ne ait, bir vampir ve bir insanın çocuğu olan Tо̄ Handa'yı seslendirmektedir.

Hiroshi Koujina (Grenadier, 2011 Hunter x Hunter) animeyi Madhouse üzerinden yönetmektedirYukie Sugawara (OverlordKino's Journey - The Beautiful WorldNo Guns Life) serinin senaryolarından sorumludur. Mayuko Nakano (Maiden RoseWWW.WAGNARIA!!) karakterleri tasarlmaktadır.

Fukuyama aynı zamanda animenin OP tema şarkısı "DIES IN NO TIME"ı seslendirmektedir. TRD, Kondō ve Ono'nun "teknik vokal birimi" ED tema şarkısını seslendirmektedir.

Manganın yaratıcısı Bonnoki mangayı Weekly Shōnen Champion üzerinde Temmuz 2015'de yayımlamaya başlamıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları