The Saint's Magic Power Is Omnipotent Roman Serisi Anime Oluyor
Kadokawa Pazartesi günü yaptığı açıklamada Yuka Tachibana ve Yasuyuki Syuri'nin The Saint's Magic Power Is Omnipotent (Seijo no Maryoku wa Bannō Desu) adlı light novel serisinin animeye uyarlanacağını duyurdu.

Seven Seas Entertainment hem roman serisini hem de manga uyarlamasını lisanslamış ve hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

20 yaşındaki bir ofis çalışanı olan Sei, yepyeni bir dünyaya götürülür. Onu kara büyüyü ortadan kaldırması için bir "Aziz" yaratmayı amaçlayarak çağıran ritüel Sei'nin şanssızlığına bir yerine iki kişiyi getirir. Ve herkes Sei yerine ikinci kızı tercih ediyor ?! Ama bu, yeni keşfettiği büyülü iksirler ve kozmetiklerle dolu bir dükkan açmak için kraliyet sarayından ayrılan Sei için sorun değildi. İşyeri hızla büyümekteydi, sonuçta bu o kadar da kötü bir hayat olmayabilirdi ... sözde Azizliği ona musallat olmak için geri dönmediği sürece.


Tachibana, 2016 yılında roman serisini "Shōsetsuka ni Narou" web sitesi üzerinden yayınlamaya başladı. Kadokawa, Şubat 2017'de Yasuyuki Syuri'nin illüstrasyonlarıyla birlikte ilk cildi yayınladı. Temmuz 2017'de Fujiazuki'nin manga uyarlaması Kadokawa'nın "Flos Comic" adlı web sitesinin bir parçası olarak Comic Walker'da yayınlanmaya başladı.

Seven Seas Entertainment, 27 Ağustos'ta ilk romanı dijital olarak  yayınladı ve 24 Kasım'da basmayı planlanmaktadır. 8 Aralık'ta Fujiazuki'nin mangasının ilk cildini yayınlayacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları