The Fable TV Animesi Bahar 2024'te Prömiyer Yapacak
Ryousuke Takahashi, Tezuka Productions'ta meşhur tetikçi hakkındaki serinin yönetmen koltuğunda.

Katsuhisa Minami'nin The Fable mangasının TV animesinin resmi web sitesi, karakter tasarımlarını paylaştı ve animenin Bahar 2024'te prömiyer yapacağını duyurdu.

 

Akira

 

Misaki

Yōko

 

s Ryousuke Takahashi (Armored Trooper Votoms, Phoenix, Ozma) animeyi Tezuka Productions'ta yönetiyor. Bilim-kurgu yazarı Yuya Takashima senaryodan sorumlu ve Mayumi Morita (Black Jack, Vampire Knight) da senaryoya yardım edecek. Karakter tasarımcıları ise Hisama Kinoshita, Saki Hasegawa ve Junichi Hayama.

Minami orijinal mangayı Kasım 2014'te Kodansha'nın Weekly Young Magazine dergisinde başlatmış ve Kasım 2019'da bitirmişti. Manganın toplam 22 cildi bulunuyor. Seri, 2017'de 41. Kodansha Ödülleri'nde En İyi Manga ödülünü kazanmıştı.

Kodansha USA manganın konusunu şöyle özetliyor:

Meşhur "dahi katil", tetikçi The Fable olduğunuz zaman, birçok şey sizin için kolay hâle olur. Ama normal bir insan gibi yaşamak bu kolay şeylerden değil. Bir süreliğine kimseyi öldürmemesi söylendiği zaman, şimdiye kadarki en zor işini almıştı...

Orijinal manga Haziran 2019 ve Haziran 2021'de iki live-action filmine uyarlandı.

Minami Temmuz 2021'de The Fable'ın devamı olarak The Fable: The Second Contact mangasına başladı ve Temmuz 2023'te bitirdi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları