The Dark History of the Reincarnated Villainess Mangası Anime Oluyor
Romantik komedi olan seri merkezine ortaokulda yazdığı hikayede yeniden dünyaya gelen bir kızı konu alıyor.

Hakusensha , Akiharu Tōka'nın The Dark History of the Reincarnated Villainess (Tensei Akujo no Kuro Rekishi) mangasının televizyon anime uyarlamasının yapılacağını duyurdu.

 

Tōka, okuyuculara ve hayranlara teşekkür etti ve anime severlere minnettarlığını dile getirerek, animeyi herkesle birlikte izleyebilecekleri günü dört gözle beklediklerini sözlerine ekledi.

Yen Press romantik komedi türündeki mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi  şöyle anlatıyor:

Konoha Satou'nun ortaokul boyunca yazdığı karanlık bir geçmişi vardır - Kont'un kızı Konoha Magnolia ve onu seven şövalyeler hakkında aşk ve sihir dolu yazdığı fantastik bir macera!- Ancak bu karanlık geçmiş annesi tarafından ortaya çıkarılacağını görünce Konoha paniğe kapılır ve bir trafik kazasında ölür! Gözlerini açtığında, kendi karanlık geçmişinin dünyasında, kendi yarattığı en kötü karakter olan Iana Magnolia olarak yeniden dünyaya geldiğini görür!"

 

 

Tōka mangayı Ağustos 2018'de Hakusensha'nın LaLa dergisinde yayınladı. Hakusensha 13. cildi 5 Mart'ta yayınlayacak. Manga, satılan dijital kopyalar da dahil olmak üzere 1,7 milyondan fazla kopyaya sahip.

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları