That Time I Got Reincarnated as a Slime Light Noveli Sonbahar TV Animesi Olacak
Sihirli canavar olarak fantastik dünyaya reenkarne edilen insan hakkındaki hikaye, 4.5 milyon basılmış.

Seibundo kitabevi zincirinin Minami-Urawa şubesinin resmi Twitter hesabı, yazar Fuse ve sanatçı Mitz Vah'nın yaklaşmakta olan That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Slime Datta Ken or Regarding Reincarnated to Slime) light novelinin 12. cildi için bir görsel yayınladı. 12. cildin sırtındaki yeşil etiket, light novelin bu sonbaharda TV anime serisi olacak yapımlar arasında olabileceğini gösteriyor. 12. cilt, Cuma günü satışa çıkıyor.

Image

Cildin üzerindeki yeşil etikette ayrıca romanın 4.5 milyon basıldığı bilgisine de yer verilmiş durumda. 

Yen Press lisansladığı hikayeyi şu şekilde anlatıyor: 

Yalnız ve otuz yedi yaşındaki Satoru Mikami çıkmaz bir işe bulaşmış durumda, sıradan mutsuz yaşamı soyguncunun elinde ölmesiyle değişir; o, sihirli bir canavar olarak fantezi dünyasında yeni bir başlangıca uyanır. 

Fuse,  hikayeyi "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Become Novelists) websitesinde 2013'ten 2016'ya kadar serileştirdi. Micro Magazine seriyi 2014'te basılı hale getirdi. Hikayenin 11. cildi Aralık ayında satışa çıktı. 

Taiki Kawakami, Kodansha'nın Aylık Shonen Sirius dergisi için light noveli 2015 yılında mangalaştırdı. Kodansha 6. cildi Aralık ayında yayımladı ve 7. cilt Cuma günü piyasaya çıkacak. Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak servis etti. Roman, ayrıca  Shō Okagiri tarafından yazılan ve Micro Magazine'nin Comic Ride manga websitesinde yayınlanan Tensei Shitara Slime Datta Ken - Mamono no Arukikata (That Time I Got Reincarnated as a Slime - How Monsters Walk) isimli spin-off bir mangaya da ilham verdi. Micro Magazine manganın ikinci cildini Aralık ayında yayınlarken, Cuma günü 3. cilt online olacak. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları