Square Enix ''Kingdom Hearts IV'' ve ''Kingdom Hearts Missing-Link''i Duyurdu!
Square Enix Kingdom Hearts markası için 2 yeni oyun duyurdu.

 Square Enix, pazar günü yapılan Kingdom Hearts markasının 20.yıldönümü etkinliğinde Kingdom Hearts IV'ü geliştirdiğini duyurdu. Aşağıdaki video oyunun ''Lost Master'' arcını konu alacağını gösteriyor.

Aynı zamanda etkinlikte mobil cihazlar için yapılan ''Kingdom Hearts Missing-Link'' adlı oyun tanıtıldı ve bu yılın sonlarına doğru kapalı beta testleri yapılacağı söylendi. Ek olarak, etkinlikte Kingdom Hearts Dark Road mobil oyununun final hikâyesinin Ağustosta yayınlanacağını duyuruldu.

 KINGDOM HEARTS 20th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT TRAILER

                    

Kingdom Hearts markası, 28 Martta 20. yıldönümünü kutladı.   

   Normal şartlarda Kingdom Hearts χ [Cross] ve Kingdom Hearts Dark Road mobil  oyunları Mayıs 2021 de servislerine son vericeklerdi ama  Kingdom Hearts χ [Cross]  Haziran 2021'de son hikayesini yayınladı ve 2 oyunda aynı ay içerisinde çevrimdışı moda geçirildi. 2 oyun da aynı uygulama içerisinde hâlâ kullanılabilir. Square Enix Kingdom Hearts Dark Road'ın çevrimdışı moduna geçen kış için yeni bir hikâye modu çıkarmayı planlamıştı ancak büyük senaryo değişikliğinden dolayı ertelendi.

   Square Enix Kingdom Hearts III'ü Ocak 2019'da Japonya ve Batıda Playstation 4 ve Xbox One için çıkardı ve oyun Şubat 2019'dan itibaren dijital satışları dâhil olarak dünya çağında 5 milyon kopya sattı. Bu satış rakamları ile markanın en hızlı satılan oyun olarak tarihe geçti. Ocak 2020'de ise  ''Re Mind'' adlı DLC'yi çıkardılar.

  Aynı zamanda markanın Yen Press'in İngilizce olarak yayınladığı oyunlardan adapte edilmiş light novel ve mangaları da mevcut.

 

  Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları