Spirited Away Kaonashi İle Paranız Güvende !!
İşte paranızı korumak için seçilmiş en iyi ruh !!

Chihiro no Kamikakushi'nin (Spirited Away) içindeki ruhların hepsinden, Kaonashi'nin ("Yüzsüz") en unutulmazlardan biri olabilir. İlk başta Sen'in iyiliği için çok minnettar olan yalnız bir ruhdu. Ancak Aogaeru'yu yedikten sonra, acımasız, açgözlü ve obur olur.

Paranızı korumak için daha iyi bir ruhunuz yok ve Benelic Co., Ltd.'in bu yeni küçük kumbarası sayesinde ona yemekte geri ödeme yapmak zorunda kalmayacaksınız!

Image

Ülkenin dört bir yanındaki Donguri Kyowakoku mağazalarında 20 Mayıs'dan itibaren başlayacak 4800 Yen'e (vergi öncesi) çevrimiçi olarak sunulacak.

Kaonashi, klasik maskesi ve temiz siyah silueti ile elinde altın dolu kırmızı bir tabak tutmaktadır. Şüphesiz bizi bir sürpriz bekliyor! Porsiyon tabağına paralar koyarsanız, Kaonashi bunları yiyip kendi gizli bankasında sizin için saklayacaktır. Yeme şekli aynı filmdeki gibi ürkütücü görünüme sahip!

Image

Hepsi bu değil. Paranın ağırlığı yaklaşık 30 grama ulaştığında "Ah!" gibi kelimeler söylemeye başlar ve paraları yemeyi bitirdikten sonra da gaz çıkartmaktadır.

Bunlardan birini almak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıları gözden geçirebilirsiniz.

Donguri Kyowakoku Locations
Donguri Kyowakoku Online Shop

https://otakumode.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları