Spike Chunsoft, Steins;Gate Elite ve Zanki Zero Oyunlarını Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da Yayınlayacak
Ayrıca PixelJunk Monsters 2, 428: Shibuya Scramble ve Fire Pro Wrestling için dünya çapında yayın tarihleri ile ilgili yeni detaylar var.

Spike Chunsoft'un yeni oluşturulmuş Kuzey Amerika'daki alt kuruluşu; Steins;Gate Elite, Zanki Zero: Last Beginning ve PixelJunk Monsters 2'yi Kuzey Amerika ve Avrupa için bu yıl satışa çıkaracağını duyurdu.

Ayrıca şirket, oyunları 428: Shibuya Scramble ve Fire Pro Wrestling World'ü bu yaz çıkarmayı planladıklarını açıkladı.  Daha önce ilkbaharda çıkarılması planlanmış olan 428: Shibuya Scramble,  fiziksel ve dijital olarak Playstation 4'e ve Steam üzerinden de PC'ye çıkış yapacak.  Fire Pro Wrestling World Aralık ayında Steam'de çıkışını yapmıştı.  Playstation 4 için fiziksel ve dijital olarak bu yaz çıkış yapacak.

Spike Chunsoft Steins;Gate Elite'i fiziksel ve dijital olarak Playstation 4, Nintendo Switch ve Steam üzerinden PC'ye çıkış yapacak.  Oyun bu yıl Japonya'da ise Playstation 4, Nintendo Switch ve Playstation Vita platformlarına çıkış yapacak.

Steins;Gate Elite,  Mages'ın orijinal Steins;Gate oyunu için yeni elementler barındıran büyük bir güncelleme.  Oyun,  görsel romandaki orijinal sahneleri animedeki sahneler ile değiştiriyor.  5pb. Games geçen Kasım ayı bir reklam videosu yayınlayarak animede animasyonlaştırılmamış olan "word lines"ın "üzerinde çalışıldığını" söylemişti. 

Tokyo'nun Akihabara bölgesinde geçen orijinal oyunda Rintarō Okabe farklı dünya hatlarında gezerek kaderi değiştiriyordu. 1 milyondan fazla satan oyun serisi, 2011'de bir televizyon animesini ve devamı Steins;Gate – The Movie – Load Region of Déjà Vu'ya ilham vermiştir.  Ayrıca Steins;Gate 0 da kendi anime projesine ilham vermekte. 

Spike Chunsoft, Zanki Zero: Last Beginning'i dijital ve fiziksel olarak Playstation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkaracak.  Japonya'da ise Playstation 4 ve Playstation Vita için çıkış yapacak.

Oyun ,hepsi başka bir gün temsil eden,  hayatta kalan son 8 konu alıyor. Polis Minamo (kibir), editör Haruto (tembellik), genç ve zengin leydi Yuma (açgözlülük), doktor Mamoru (hırs), çiçekçi Rinko (şehvet), çiftçi Zen (öfke), ressam Ryō (kıskançlık), ve Sachika adında bir kız (orijinal günah).  Var olmalarının nedeni ise vücutlarının birer insan klonları olması. 13 gün içinde yaşlanıp ölecekler ancak yeniden doğabilirler. 

Oyunu geliştiren takım daha önce Danganronpa serisini geliştirdi. 

Q-Games' PixelJunk serisinin parçası olan The PixelJunk Monsters 2 kule savunma oyunu, dijital olarak Playstation 4'te, Nintendo Switch ve Steam üzerinden PC'ye 25 Mayıs tarihinde çıkacak. 

kaynak:ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları