Sousou no Frieren Animesi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı.
Ayrıca açılış ve kapanış şarkıları da duyuruldu.

Sousou no Frieren animesi, 3. tanıtım videosu ile açılış ve kapanış şarkılarını duyurdu. Açılış teması YOASOBI'nin "Yuusha" şarkısı olurken kapanış teması ise milet'in "Anytime Anywhere" şarkısı oldu.

Sousou no Frieren 3. Tanıtım Videosu

Animenin konusu:

Frieren, 4 kişiden oluşan kahraman ekibinin bir üyesiydi. Kahraman Himmel ve ekibi 10 yıllık bir maceranın ardından Şeytan Kralı yenmeyi başardı ve dünyaya barışı getirdi. Bin yıldan bile daha uzun zamandır yaşayan bir elf olan Frieren, maceralarının sonlanması üzerine arkadaşları ile 50 yıl sonra bir araya gelmek için söz verdi ve tek başına bir yolculuğa çıktı. Ancak zaman arkadaşları için farklı işliyordu. Kahraman ekibinden bir arkadaşının ölümüne tanık olduktan sonra "insanları yeterince anlayamadığını" fark etti ve bundan pişmanlık duydu. Sonuç olarak "insanları anlamak" için bir yolculuğa çıkmaya karar verdi. Bu yolculuğu sırasında birçok kişi ile tanışacak ve çeşitli olaylar ile karşılaşacak.

kaynak

Anime 29 Eylül tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Animenin ilk bölümü ise 2 saat olacak. Animenin yapımını üstlenen stüdyo Madhouse olurken animenin yönetmen koltuğunda ise Keiichirou Saitou (Bocchi the Rock) oturuyor. Animenin bestelerini ise Evan Call (Violet Evergarden) üstleniyor.


Açıklanan seslendirmen kadrosu ile şu şekilde:

Frieren - Atsumi TANEZAKİ

Himmel - Nobuhiko OKAMOTO

Heiter - Hiroki TOUCHİ

Eisen - Youji UEDA

Fern - Kana İCHİNOSE

Stark - Chiaki KOBAYASHİ

 

Kanehito Yamada (hikaye) ve Tsukasa Abe (illüstrasyon), mangayı Nisan 2020'de Weekly Shounen Sunday dergisinde yayınlamaya başladı. Manganın 11. cildi 15 Eylül'de yayınlanacak. Manga, Yeni yaratıcılar için 25. Tezuka Osamu Kültür Ödülünü ve 14. Manga Taisho ödülünü kazandı.

 

Kullanılan Kaynaklar:

Anime News Network

Anime'nin resmi sitesi

Twitter duyurusu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları