Sound! Euphonium Serisinin Nisan Ayında Yeni Romanı Geliyor
Yazar Ayano Takeda, bügun Sound! Euphonium serisi için Hibike! Euphonium ~ Honto no Hanashi ~ (Sound! Euphonium ~ True Stories ~) başlıklı yeni bir roman yayınlayacağını açıkladı.

Yeni roman, kısa bir hikaye koleksiyonu sahip olacak ve ayrıca Asuka, Kaori, Haruka ve Aoi'nin mezuniyet sonrası yaşamlarını anlatan hikayeler bulunduracaktır. Roman ayrıca, tatil günlerinde olan Ririka, Kanade ve yeni bir grup öğrenciyi anlatan bir hikayeyi de içeriyor olacaktır. "Ensemble Contest"in hikayesi, grubun grup başkanı Yūko'ya olan veda performansını ve sanatçı seçimi sırasındaki ortaya çıkan sorunu anlatmaktadır. "Tobitatsu Kimi no Se o Miageru" (You Leap, and I Look Upon Your Back)nun öyküsü, Yūko, Natsuki, Nozomi ve Mizore'nin mezuniyetlerini anlatacak ve "Turbulent Second Movement" kitapları ve yaklaşmakta olan filmlerin sonrasını anlatacaktır. "Kyōshū no Yume" (A Nostalgic Dream)nin hikayesi, grubun orkestra şefi Taki ve Niiyama'nın konservatuvardaki zamanını anlatacaktır. "Momen no Handkerchief" (Cotton Handkerchief)in öyküsü, Gotō'nun Tokyo'ya olan seyahatini anlatacaktır.

Ayano Takeda 2013'te ilk Sound! Euphonium romanını piyasaya sundu ve ilk anime sezonuna hikayesini uyarladı. Mart 2015'de Hibike! Euphonium 2 Kitauji Kōkō Suisōgaku-Bu no Ichiban Nagai Natsu (The Kitauji High School Concert Band's Longest Summer) romanını, daha sonra Nisan 2015'de Hibike! Euphonium 2 Kitauji Kōkō Suisōgaku-Bu, Saidai no Kiki (The Kitauji High School Concert Band's Worst Disaster) romanını ve ardından Haziran 2015'de Hibike! Euphonium 2 Kitauji Kōkō Suisōgaku-Bu no Himitsu no Hanashi (The Kitauji High School Concert Band's Secret Story) koleksiyonunu yayınladı. Ayano Takeda, Ağustos ve Eylül 2016'da 2 bölümlük Rikka Kōkō Marching Band e Yōkoso! (Welcome to the Rikka High School Marching Band) bir spinoff yayınladı.

Ayano Takeda, ayrıca "Haran no Dai-ni Gakushō" (The Turbulent Second Movement) başlıklı Sound! Euphonium'un 2 parçalık bir devam romanını yazdı. Yeni hikaye Kumiko'nun ikinci yılını anlatmaktadır. Hikaye yeni birinci sınıf öğrencilerini de tanıtacaktır. İlk cilt geçtiğimiz Ağustos ayında gönderildi ve ikinci cilt Ekim ayında gönderilecektir.

TV anime serisinin ilk 13 bölümü Nisan 2015'te gösterildi. Ayrıca anime Nisan 2016'da Gekijō-ban Hibike Euphonium: Kitauji Kōkō Suisōgaku-Bu e Yōkoso adlı bir "flashback" filmine ilham kaynağı olmuştur. 13 bölümlük Sound! Euphonium 2 devam serisi Ekim 2016'da gösterilmiştir.

İki yeni filmin ilk filmi olan Liz to Aoitori, 21 Nisan'da Japonya'da başlayacaktır. Naoko Yamada'nın yönettiği film, "The Turbulent Second Movement" romanlarından uyarlanmaktadır. Planlanan ikinci film ilk romandan uyarlanacaktır. 

Yen Press, geçtiğimiz Haziran ayında serinin ilk romanını yayınladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları