Soul Worker Online Nedir ? Nasıl Üye Olunur ? Nasıl Yüklenir
Soul Worker Online, Lion Games tarafından yapılmış Japonya'da Hangame'in dağıtımını üstlendiği EU ve NA'da ise Gameforge tarafından getirilecek oyundur.

Nedir ?

Soul Worker Online, bir anime MMORPG'dir. Oyunumuz, eğlenceli combat sistemi, güzel gözüken skilleri ve anime tarzı grafikleriyle öne çıkmaktadır. Şu an Japonya'da açık olan oyuna, biz VPN yardımıyla giriş yapabiliyor ve oynayabiliyoruz. Şimdi buraya kadar okuyan okuyucular; eğer "ben direkt yüklemek isterim" derseniz 'nasıl yüklenir' bölümüne gidebilirsiniz.

Şimdi oyunun belki de sadece ismini duymuş olanlar size oyunu anlatmama izin verin... İlk önce hikâye ile başlayalım. Oyunumuz 4 adet chapterdan oluşmaktadır, ancak ben size chapter 1'i anlatmaya çalışacağım. Olaylar, bir kasırganın ortaya çıkmasıyla başlar. Bu kasırga canlıymış gibi hareket etmektedir. İnsanların ruhlarını emmektedir ve her şeyi yok etmektedir. Kasırga bir süre sonra yavaşlamaya başlar, tam o esnada kasırganın içinden muazzam derecede yabancı organizmalar, yani yaratıklar çıkar ve bu kasırga geçtiği her yerde bu yaratıkları bırakmaya başlar. Dünyanın sonu ve oyunumuz bu şekilde başlamış olur. Chapter 1 bu şekilde.

Oynanışa geçecek olursak; gayet akıcı, kullanması rahat ve eğlenceli. Özellikle kendi kombolarınızı oluşturmak ise ayrı bir boyut katmış diyebilirim. Onun dışında diğer bir mekanik ise 'dodge' (evet bildiğimiz dodge) daha çok boss'larda kullanacağınız bu mekanik saldırılardan kaçmanıza yarıyor.  

Şimdi gelelim başka bir noktaya; karakterler. Evet bu oyunda kendi oluşturduğumuz karakterlerle değil oyunun size seçmeniz için verdiği 6 karakterden birini seçerek başlıyorsunuz. Bunlar Haru Estia, Erwin Archlight, Lily Bloommerchen, Stella Unibell, Jin Seipatsu, Iris Yuma.

Gelelim grafiklere... Gayet güzel grafikleri olduğunu söylemem gerekiyor. Göze batmıyor ve hoş gözüküyor. Müzik hakkında birkaç bir şey söylemek isterdim ama her oyunda yaptığım gibi müzikleri kapadığımdan maalesef bir şey diyemeyeceğim. Bu nedenle müzikleri es geçiyorum. Peki oyun açık dünya mı? Buna cevabım hayır! Oyun; town ve dungeon üstüne kurulu. Tabi kendinizin düzenleyebildiği odalar var ama bu tamamen ayrı dava.

Oyun hakkında derya deniz bilgi vermektense sizlerin oynayarak çözmenizi ve keyifli anlar yaşamanızı arzu ederim. Bu yüzden burada bırakıyorum. İsterseniz oyuna nasıl üye olacağınıza ve nasıl yükleyeceğinize geçelim...

Nasıl Üye Olunur ? Nasıl Yüklenir ?

Şimdi geldik işin zor kısmına, yani üye olmaya. Öncelikle SoftEther VPN yüklememiz gerekiyor. Verdiğim linkten yüklemenizi tavsiye ederim. Link ise burada: http://www.vpngate.net/en/dowload.aspx

Yüklediniz mi?.. Güzel, şimdi VPN'den gözünüze kestirdiğiniz bir Japonya serverine bağlanmanız gerekmekte. Bağlandıktan sonra ise Soul Worker Online sitesine gitmemiz gerekiyor. Ancak şunu unutmayın; siteye Internet Explorer ile girecekseniz W10 kullananlar sizde dahilsiniz buna sitenin linki ise burada: http://soulworker.hangame.co.jp/

Siteye girdiğimize göre diğer adıma geçebiliriz. Üye olma kısmına 'Game Start' butonun altında bulunan 'giriş' kısmının tam altında mavi bir buton göreceksiniz; bu buton üye olma butonu. O butona tıklayıp sol taraftaki boşluğa e-mailinizi yazmanız gerekmekte. Sonrasında e-mailinize gelen doğrulama linkinden üye olmanız gerek. Şimdi doğrulama koduna geldik. Burada arkada kullandığınız tarayıcıdan yani Google Chrome vb... google çevirinin sayfasını açmanız gerek Japoncayı seçtikten sonra giriş aracını Google el yazısı yapmamız gerekmekte; doğrulama kodunda gördüklerinizi teker teker çizmeniz gerekiyor. Sonrasında kopyala yapıştır ile doğrulama kodunu giriyoruz ve bu kadar! Artık oyuna üyesiniz. Şimdi indirme kısmına geçebiliriz; oyunun ana sayfasına gidiyoruz ve buradan 'Game Start' butonuna tıklıyoruz. Sonrasında gelen sekmede ise kullanıcı sözleşmesini kabul ediyoruz. Gelen bir sonraki sekmede ise tekrardan 'Game Start' butonuna tıklıyoruz. Oyunun launcherı gelince nereye yükleyeceğimizi seçiyoruz. Sonrasında ise oyunu yüklemeye başladığımız anda VPN'den Disconnect atıyoruz ve oyunumuzun yüklenmesini bekliyoruz. Yüklendikten sonra geliyor sıra İngilizce patche; eğer yüklerseniz tam olmasa da hem İngilizce oynucaksınız hem de masaüstü ikonuna sahip olacaksınız, yani her seferinde Internet Expolerer'dan giriş yapmak zorunda kalmayacaksınız. İngilizce patchi yüklemek için bu linke gitmeniz gerekmekte: https://miyuyami.github.io/patcher.html

Yüklediniz mi?.. Güzel... VPN'yi açıyoruz tekrardan bir Japonya serverine bağlanıyoruz ve patchi yüklüyoruz. Sonrasında ise 'settings' kısmına girip oradan 'Credentials' kısmına girip kutucuğu işaretliyoruz ve kullanıcı adımızı ve şifremizi yazıp 'Ok' tıklıyoruz .VPN açıkken 'Ready to play' tıklıyoruz oyun açılırken ise VPN'den yine Disconnect atıyoruz. Bu arada bu Disconnect atma olayını her girişinizde yapabilirsiniz. Artık oyununuzu gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.

Herkese iyi eğlenceler dilerim.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları