Son Space Battleship Yamato 2202 Anime Filminin Son Tanıtım Videosu Yayınlandı
Serinin 7. filmi 1 Mart'da çıkacak.

Bandai Namco Arts, Perşembe günü yedinci ve final filmi için "gerçekten son tanıtım videosu"nu yayınladı.  Videoda Kenji Sawada'nın "Yamato yori Ai wo Komete" şarkısı duyuluyorr.

Film, 1 Mart'ta Japonya'da 35 sinemada prömiyer yapacak. Önceki filmlerde olduğu gibi filmi yayınlayan sinemalar, 1 Mart'ta filmin sınırlı sayıda Blu-ray Disk satışına başlayacak. Filmin standart DVD ve Blu-ray Diskleri 26 Nisan'da satışa sunulacak.

Altıncı film 2 Kasım'da Japonya'da 35 sinemada prömiyer yapmıştı. Anime projesinin TV versiyonu 5 Ekim'de Japonya'da yayınlanmıştı.

Image

Nobuyoshi Habara (Fafner ve Fafner EXODUS'un yönetmeni, bölüm yönetmeni ve Star Blazers 2199'un senaryo yazarı) yeni animeyi yönetiyor ve Harutoshi Fukui (Mobile Suit Gundam UC orijinal roman yazarı, Harlock: Space Pirate için senaryo yazarı)yazıyor ve senaryoyu denetliyor. Orijinal eseri ile tanınan Yoshinobu Nishizaki'nin oğlu Shoji Nishizaki (Star Blazers 2199 planlaması, Space Battleship Yamato Resurrection için yapımcı) baş yapımcı olarak görev yapıyor. Ek olarak, Makoto Kobayashi yönetmen yardımcısı olarak çalışıyor ve Junichirō Tamamori ile Yasushi Ishizu mekanik tasarımcılardır. Nobuteru Yuki karakter tasarımcısı ve Akira Miyagawa müzikleri besteliyor.

Crunchyroll, 9 Mayıs'ta animeyi yayınlamaya başladı ve Funimation aynı gün İngilizce dublajı yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları