Seven Seas, Voynich Hotel ve Little Devils Mangalarının Haklarını Aldı
Yayıncı şirket iki manganın yayın haklarını satın aldı.

Seven Seas Entertainment salı günü Voynich Hotel ve Little Devils mangalarının yayın haklarını satın aldığını açıkladı.  Voynich Hotel'in ilk cildi 26 Ocak'ta, Little Devils mangasının ise 10 Ocak'ta Japonya dışındaki okurları ile buluşacak.

The Voynich Hotel'in hikayesi savaş dolu bir adadaki çatlak hizmetkarlara sahip bir otelin hikayesini anlatıyor bizlere. Yakın arkadaşının sahibi olduğu eski yakuza Kazuki Taizou bu çatlak otele çalışmaya gelir. Acaba bizim bu karakterimizi bu manyak yerde neler bekliyordur ?

Little Devil mangamızın hikayesi şöyledir: Şeytan kral yenilmiştir fakat arkasında 12 tane çocuk bırakmıştır. Tanrı Byron adlı kahramanımıza barışı koruması adına bu çocuklara bakmasını emreder. Kahramanımız bu 12 şeytan çocuğa bakarken neler yaşayacaktır ?

The Voynich Hotel mangası 2006-2014 yılları arasında Akita Shoten'in Young Champion Retsu dergisinde yayınlandı. Akita Shoten daha sonra seriyi 3 cilt olarak okuyucularına sundu.

Little Devils mangası ise Tokuma Shoten'in Comic Ryu websitesinde Ağustos 2016 yılından beri aylık olarak devam etmekte.

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları