Black Rose Alice Vampir Mangası 8 Yıl Aradan Sonra Dönüyor
Setona Mizushiro'nun vampir mangası 2012'de ara vermişti.

Shogakukan'ın Aylık Flowers dergisinde Setona Mizushiro'nun Black Rose Alice mangasının 8 yıl aradan sonra 28 Nisan'da yeniden yayınlanacağını açıkladı. 

Vampir manga, Viyana'da mucizevi bir şekilde kazadan kurtulan tenor şarkıcı Dimitri'nin etrafında döner.  O zamandan beri Dimitri'nin vücudunda bazı tuhaflıklar oluşmaya başlar. Bir gün provadan sonra Dimitri'nin sevgilisi, tiyatro yöneticisi ve diğer sanatçılar aniden kitle halinde intihar ederler. Bu intiharların ardından Maximilian adındaki bir adam Dimitri ile yüzleşerek onun vampir olduğunu söyler. 

Image

Mizushiro vampir mangasını Akita Shoten'in Aylık Princess dergisinde 2008'de yayımlamaya başlamıştı ama derken 2012'de bir ara verildi. Viz Media mangayı lisansladı ve 6 cilt olarak 2015' te bastı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları