Senryū Shōjo Animesi İçin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Masakuni Igarashi'nin Senryū Shōjo (Senryū Girl) mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, anime için Cuma günü Sonoko Inoue'in OP tema şarkısı "Kotonoha no Omoi"nin (The Thoughts of Words) bulunduğu ikinci bir tanıtım videosu yayınladı.

Video, aynı zamanda animenin MBS, TBS ve BS-TBS’nin “Animeism” bloğunda yayınlanacağını ve 5 Nisan gecesi saat 1: 55’te MBS ve TBS’de prömiyer yapılacağını da açıklamaktadır.

2. PV:

Oyuncular:

  • Kana Hanazawa - Nanako Yukishiro
  • Tasuku Hatanaka - Eiji Busujima
  • Sayuri Yahagi - Amane Katagiri

  • Rikako Aida - Koto Ōtsuki
  • Misaki Kuno - Kino Yakobe
  • Sumire Uesaka - Tao Hanakai


Masato Jinbo
 (Shomin Sample, Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!, Restaurant to Another World) animeyi CONNECT'de yönetmektedir ve senaryoyu yazmaktadır. Maki Hashimoto (Restaurant to Another World, BONJOUR Sweet Love Patisserie, Yona of the Dawn) karakterleri tasarlamaktadır.

ÖZET

Manga, Nanako Yukishiro ve Eiji Busujima adındaki iki gencin hayatını konu almaktadır. Nanako, söylemek istediklerini yalnızca senryū (mizah türüne daha yatkın olan haiku'ya benzer bir şiir tarzı) kullanarak iletişim kurabilen bir kızdır. Eiji, okulun edebiyat klübünün bir üyesi olan korkutucu ama aslında oldukça kibar ve nazik bir çocuktur. Manga, çiftin neşeli günlük yaşamlarını 17'lik hece ölçüsüyle anlatmaktadır.


Masakuni Igarashi, mangayı Ekim 2016'da Weekly Shōnen dergisinde başlatmıştır. Kodansha, manganın yedinci derlenmiş cildini 17 Aralık'ta yayımlamıştır. Serinin baskısında 500.000'den fazla kopyası basılmıştır. Manga Ağustos ayındaki Tsugi ni Kuru Manga Ödülleri'nde basılı manga kategorisinde 16. sırada yer almıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları