Sengoku Basara Manga'sının Yoshihara'sından Yeni Manga
Asato Asato'nun 86 -Eighty-Six- isimli light novel'inden uyarlanacak manga bu kış başlıyor.

Square Enix'in Young Gangan'ın bu yılki ilk sayısında Motoki Yoshiara'nın 86 isimli light novelden bir manga uyarlaması çıkaracağı yazıyordu. Bu light novel serisinin adı 86 ve dergide bu serinin piyasaya sürülüp 250,000 kopyasının basıldığı yazıyor.

Image

Romanın hikayesinin merkezinde iki devletin çekişmesi var. Olay genel olarak şu şekide başlıyor: San Magnolia devleti ve komşu imparatorluk arasında ki çekişme. İmparatorluk  insansız silahlı birliklerle devlete saldırıyor ve devlet yıkılmaktan zar zor kurtularak ve kayıp vermemeye çalışarak aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyor. Tabi bütün bunların arkasında da Cumhuriyet'ten uzak 86.Bölge diye bir yer var ve savaşlar gerçek savaşçılarla devam ediyor. Bu hikaye'in merkezinde Shin var. Shin bir grup intihara meyilli çucuğun başında duran saha komutanı.

Image

Asato, roman serisinin ilk sayısını geçen yılın Nisan ayında başlattı, illüstrasyonları Shirabi çiziyor ve 1ile 4 sayısındaki mekanik tasarımlarından sorumluydu. İkinci roman geçen yıl Temmuz ayında, üçüncü romanın ise Şubat ayının 9'unda çıkması planlanıyordu.

Image

Roman serisi light novel listelerinde ikinci sıralara kadar yükseldi. 


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları