Sakamichi no Apollon Live Action Filminden Yeni Görseller Geldi
Yuki Kodama'nın Sakamichi no Apollon (Kids on the Slope) eserinden uyarlanan aynı isimli live-action'dan yeni görseller geldi.

Caz müzikle derinden ilişkileri olan genç öğrencileri merkezine alan müzik animesindeki ana karakter Kaoru Nishimi'yi Yuri Chinen (Hey! Say! JUMP isimli grubun üyesi) canlandıracak. Takahiro Miki (The Girl in the Sun, My Tomorrow, Your Yesterday) ise filmi yönetecek.

Filmin nasıl görüneceğine dair ipuçları sunan bazı fotoğraflar da medyaya servis edildi. En güzel çekimlerden biri, Ritsuko Mukae'yi canlandıran Nana Komatsu ve Sentaro Kawabuchi'yi oynayan Taishi Nakagawa'nın yanyana geldiği fotoğraf. Başka bir fotoğrafta, Sentaro'nun davul çaldığını ve diğerlerinde de Junichi Katsuragi (Dean Fujioka oynuyor) ve Yurika Fukahori'yi (Erina Mano oynuyor) görüyoruz.

Film, 10 Mart 2018'de Japon sinemalarında gösterime girecek.

Fragman:

haber kaynak: manga tokyo

görsel kaynak: natalie.mu

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları