RobiHachi TV Animesi 2019 Bahar Sezonunda Yayınlanacak
Resmi web sitesi animenin tanıntım videosunu ve görsellerini paylaştı.

Ana karakterleri Kazuya Nakai ve Keisuke Koumoto tarafından seslendirilecek olan animeyi Gintama’dan tanıdığımız Shinji Takamasu yönetecek.

RobiHachi resmi web sitesi 29 Kasım 2018 tarihinde, animenin ilk teaser videosunu ve karakter görsellerini yayınladı. Animenin 2019 Bahar sezonunda gösterime sunulacağı duyuruldu. 

Teaser görselinde iki ana karakter olan Robby Yarge ve Hatchi Kita yer alıyor.

      Image

Açıklanan cast üyeleri ise şöyle:

               Image


                                                          Kazua Nakai, Robby Yarge

                 Image

                                                     Keisuke Koumoto, Hatchi Kita

                   Image

                                            Daisuke Sakaguchi, JPS-19 (takma adı: "Ikku")

                     Image

                                                           Tomokozu Sugita, Yan

                Image  Image

                                    Subaru Kimura, Aro                            Shinosuke Tokudome, Gra

Geçtiğimiz Perşembe günü animenin yeni görseli yayınlandı. 

      Image

Animenin hikayesi, ilk iletişimin kurulmasından yarım yüzyıl sonra, G.C (Galaksi Yılı) 0051’de Neo Tokyo’ da geçiyor. Bu yüzyılda insanlar süper hızlı navigasyon teknolojisi elde etmiş ve uzaylılarla bir gezegenler topluluğu oluşturmuştur. Kendini serbest-zamanlı röportaj yazarı olarak tanımlayan 30 yaşındaki Robby Yarge’ın kötü şans zinciri ise hala devam etmektedir. İşinde başarısız olunca anlaşmaları iptal edilmiş, kız arkadaşı tarafından terkedilmiş, bir trafik kazasında ölümün eşiğinden dönmüştür; diğer yandan borç tahsildarları da peşine düşer.

Tam bu sırada Hatchi, Robby’nin hayatına girer. Tefeci Yan’ın part-time çalışanı olduğunu açıklayan Hatchi’ nin ortaya çıkması, kedi-fare kovalamacasının başlangıcı olur. Yan’ın maliye başkanı Yan, astları Aro ve Gra’yı da kovalamacaya dahil eder. Robby, Hatchi’yi atlatmayı ve Yan’ın grubunu başından savmayı başararak uzaya kaçar. Kahramanımız, vatandaşlarına mutluluk getirdiği söylenen Samanyolu’ ndaki Isekandar gezegenine gitmeyi düşünmektedir. Ancak yalnız olduğunu sandığı uzay gemisinde ummadığı biri ile karşılaşır; Hatchi. İkili, Isekandar’ı ararken gezegende birlikte seyahat etmeye karar verir. 

Orjinal Hikayesi Taiga Umatani tarafından yazılan animeyi Shinji Takamatsu Studio Comet’ teki Cute High Earth Defense Club LOVE! and Cute High Earth Defense Club HAPPY KISS! stüdyolarında yönetiyor. Hirako Kanasugi, (CuteHigh Earth Defense Club LOVE! LOVE! scripts, Diabolik Lovers More, Blood, My mentalchoices are completely interfering with my school romantic comedy) serinin konsept planlamasından ve diyaloglardan sorumlu. Yuuko Yahiro (Attack on Titan: Junior High, Diabolik Lovers, Katana Maidens: Toji no Miko) karakterleri tasarlerken Shin Misawa (Cute High Earth Defense Club LOVE! storyboards, FireEmblem yönetmen/prodüksiyon tasarımcısı, Gingitsune yönetmeni) ise konsept dizaynını üstleniyor.

Kaynak: ann 1ann 2ann 3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları