Rieko Hinata'nın Hikari no Ō Fantezi Romanları WOWOW'da Anime Oluyor
Çizimlerini Akihiro Yamada'nın yaptığı kitaplarda konu kıyamet sonrası alevli insanların olduğu bir dünyada işleniyor.

WOWOW kanalı, Rieko Hinata ve Akihiro Yamada'nın Hikari no Ō (The Firecatcher Lord) fantezi roman serisinin anime uyarlamasının yapıldığını duyurdu. Animeyi Signal.MD (Recovery of an MMO Junkie, Napping Princess, The Wonderland) stüdyosu hazırlıyor.

Serisinin hikayesi, insanlığın son savaşının kaotik sonuçlar doğurduğu bir dünyada geçiyor. Alevli varlıklar ve çökmüş hayvanlarla dolu büyük bir orman, dünyayı bunlarla kaplı ve insanlar küçük birlikler halinde yaşıyor. Son savaşta kullanılan özel bir silah yüzünden, insanlar küçük bir ateşe bile yakşaltıklarında alev alıyorlar. İnsanlık için tek güvenli enerji kaynağı alevlilerin bedeninde yatıyor ve onları avlama görevi, büyük ormanlarda gezmeye cesaret eden oraklı alev yakalayıcılarına düşüyor. Alev yakalayıcılar arasında, bin yıllık kuyruklu yıldızın alevini toplayabilen "Firecatcher Lord" öyküsü dolaşıyordur, bu yıldız son savaştan önce gökyüzünde süzülen "gezgin kıvılcım"dır ve o artık dünyaya geri dönüyor.

Hikaye, kağıt imalı yapan bir kasabadan olan Touko'nun kendini yasak ormanda bulması ve alevliler tarafından saldırıya uğradığı sırada bir alev yakalayıcısının onu korumaya çalışmasıyla başlıyor.  Başka bir yerde, Kōshi adındaki genç şehirli, annesini zehir nedeniyle kaybettikten sonra sonra kız kardeşini korumaya çalışıyordur.

Hinata, Aralık 2018'de, Twelve Kingdoms illüstratörü ve RahXephon karakter tasarımcısı Akihiro Yamada'nın çizimleriyle ilk kitabı yayımladı. Serinin dördüncü kitabını 3 Eylül'de çıkmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları