Resident Evil 7 Oynarken Aktör Junji Inagawa'nın Korku Dolu Anlarını İzleyin!
Junji Inagawa'nın Resident Evil İle Tatlı, Birazda Ekşi Anları.

Japon aktör Juni Inagawa hayalet hikayelerine yabancı değil. İngilizce konuşanlar onu en iyi Takeshi's Castle filmindeki erken rolünden bilir, ama son günlerde Kataribe adlı korku filmiyle yıldız, ve Junji Inagawa's Legends of Horror video serisinde hikaye anlatıcı olmuş. PlayStation Japonya, 69 yaşındaki (zavallı) Inagawa'ya PlayStation VR headset'i takarak bir teste tabi tutar ve Resident Evil 7 oyununun korkutucu "Mutfak" demosunu oynatır. Video tam aşağıda:

Inagawa anlaşabildiği üzere oyun oynarken korkmuş. Sonrasında sanal gerçekliğin kolay bir mesele olmadığını, anlatılamaz korkunun alternatif bir boyutta olduğunda daha yakın hissettirdiğini belirtti. Sonuç olarak bu testin nasıl gerçekçi hissettirdiğinden etkilenmiş.

Image


 Resident Evil 7: Biohazard'ın Şubat 24'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanması planlanıyor. Oyun tamamen Sony'nin PlayStation VR headset 'i ve PlayStation Pro ile 4K oynanıma uyumlu olacak. Oyun Japonya'ya Biohazard 7: Resident Evil ismiyle Şubat 26'da gelecek. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları