Psycho-Pass Üçleme Film Projesiyle Geliyor
Üçleme projesinin adı: Psycho-Pass: Sinners of the System

Fuji TV, Psycho-Pass'in yeni bir anime üçlemesiyle önümüzde yıl aramızda olacağını açıkladı. Üçleme projesinin adı: Psycho-Pass: Sinners of the System ve dizinin farklı karakterlerine odaklanan “vaka dosyaları” dan oluşacak.

PV TEASER

Case 1. Tsumi to Bachi (Crime and Punishment): Nobuchika Ginoza ve Mika Shimotsuki'ye odaklanacak.

Case 2. First Guardian: Tomomi Masaoka ve Teppei Sugo'ya odaklanacak.

Case 3. Onshuu no Kanata ni (On the Other Side of Love and Hate): Shinya Kogami'ye odaklanacak.
Image

Üçlemenin her bir filmi için şimdilik bu kadarlık açıklama mevcut; filmlerin gösterim tarihleri, üretim ekibi ya da seslendirme kadrosu ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Teknolojinin gelişmesiyle insanların suç işleme potansiyellerini ve suç işledikleri zaman işledikleri suçun derecesini ölçebilen "Psycho-Pass" adında bir cihaz icat edilmiştir. "Dominators" adlı silahlar ise sadece Psycho-Pass adlı cihazın üst düzey suçlu olarak gösterdiği kişiler üzerinde etkili olan bir silahtır. Akane Tsunemori, güvenlik okulundan birincilikle mezun olmuş ve özel olarak kurulmuş olan "Unit 1" adlı güvenlik biriminin başına getirilmiştir. Bu birimin özelliği, üst düzey suçlu ve aynı zamanda yetenekli olan, dominators adlı silahlarla kontrol altında tutulan kişilerden oluşuyor olmasıdır.

Image

Psycho-Pass Japonya'nın popüler modern serilerinden biri haline dönüştü. Gen Urobuchi tarafından yazılan sezon 1, 2012 yılında 22 bölümden oluştu. Farklı bir yazı ekibi olan sezon 2, 2014 yılında 11 bölümden oluştu. Urobuchi, 2015 yılında piyasaya sürülen Psycho-Pass Filmi yazmaya geri döndü. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları