Pokemon'un 20. Yıla Özel Filmi İçin 4 Yeni Video Yayınlandı!
Pokemon'un resmi YouTube kanalı, Pokemon serisinin 20. yılına özel olarak çıkarılacak yeni filmi I Choose You! için 4 yeni reklam filmi yayınladı.

Japonya'da 15 Temmuz'da vizyona girecek olan film, Ash ve Pikachu'nun nasıl tanıştıklarını farklı bir şekilde tekrar anlatacak.

Seslendirme Sanatçıları - Canlandıracakları Karakterler

Seslendirme Sanatçıları - Canlandıracakları Karakterler

Kouichi Yamadera - Marshadow, efsanevi hayalet türü pokemon. (Bu rol Yamadera'nın bir Pokemon filmi için seslendirme yaptığı 20. çalışmayı temsil ediyor.)

Shoko Nagakawa - Hemşire (Bu rol Nagakawa'nın bir Pokemon filmi için seslendirme yaptığı 11. çalışmayı temsil ediyor.)

Kanata Hongou - Soji, profesör olmayı hedefleyen genç pokemon eğitmeni.

Shiori Sato - Makoto, enerjik ve azimli bir pokemon eğitmeni.

Arata Furuto - Bonjii, bir efsanevi pokemon olan Ho-oh'un peşinden koşan araştırmacı.

Hikaye

Pikachu, ilk başta Ash'le iş birliği yapmaya yanaşmamasına rağmen. Ash'in tek isteği onunla arkadaş olabilmekti. O gün Pallet Town'dan ayrıldıktan bir süre sonra ikisi de ateş türü efsanevi bir pokemon olan bir Ho-oh gördüler ve o an bir gün onu bulup tanışacaklarına dair bir yemin ettiler. ..

Yapım Ekibinde Görev Alanlar

Kunihiko Yuyama'nun yönetmenliğini üstleneceği filmin Mezase Pokemon Master: 20th Anniversary adlı açılış müziğini Satoshi karakterini de canlandırmış olan Rica Matsumoto seslendirecek. Bu yapım Pokemon'un ilk televizyon serisinin açılış müziği olan Mezase Pokemon Master'ın düzenlenmiş versiyonu olacak. Kapanış müziği ise Oracion no Theme adıyla Asuca Hayashi tarafından hazırlanacak. Bu yapım ise Shinji Miyazaki'nin 2007'de Pokemon: The Rise Of Darkrai adındaki filmde kullanılmış enstrümental eseri, Oracion'un düzenlenmiş hali olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları