''Play It Cool , Guys'' Mangasının Tv Animesi Geliyor!
Anime, Ekim ayında Chiaki Kon yönetmenliğinde gelecek.

   Studio Pierrot 22 Nisan Cuma günü Kokone Nata'nın Play It Cool Guys (Cool Doji Danshi) mangasının Ekim ayında prömiyer yapacak bir anime adaptasyonunu yaptığını duyurdu. Stüdyo aynı zamanda animenin fragmanını, ana görsellerini ve kadroyu açıkladı.

Anime Yıldızlarının İçinde:

 

   Nata, bu duyuruyu kutlamak için aşağıdaki resmi çizdi. (Aşağıdaki resimde karakterlerin elinde tuttuğu afişte '' Anime adaptasyonu duyurusu!'' ters çevrilmiş biçimde yazıyor.)

   Chiaki Kon Studio Pierrot çatısı altında animenin direktörlüğünden, Makoto Uezu anime senaryosundan,  Airi Taguchi karakter dizaynından ve  Masato Nakayama  müzikten sorumlu.

  Yen Press mangasını İngilizce olarak çıkarttı ve açıklaması şöyle:

   Tarzları başka kimsenin ulaşılamayacağı düzeyde iyi görünen birkaç havalı çocuğa katılın. Ama biraz gerçekçi olalım -bu onların gerçek hali değil. Onlar gerçekten iyi rol yapabilen bir çuval ahmak. Arkana yaslan, patlamış mısırını al ve birkaç sersemin her daim havalı olmaya çalışmasını izlerken rahatla. Play It Cool, Guys aynı miktarda havalı ve yine aynı miktarda şirin, beceriksiz çocukları konu alan hikaye koleksiyonudur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları