Persona 4 Mangası 13. Cildinde Final Yapmayı Planlıyor
Manga'nın 11. ve final cildi Şubat ayında satışa sunulacaktır.

Sogabe Shuji, Persona 4'ün 11. cildindeki "Mangaka'dan Notlar" bölümünde Persona 4'ün finalini muhtemelen 13. cildinde yapacağını söyledi. Temmuzda, daha manga 10. cildindeyken "Manganın en heyecanlı bölümündeyiz." denmişti. 

Kuzey Amerika'da mangayı İngilizce yayımlayan Udon Entertainment ise manganın konusunu söyle açıklıyor:

İnaba'da küçük bir kır kentinde ardı ardına işlenen korkunç cinayetlerin sayısı arttığı zaman bir grup lise öğrencisi, bu cinayetlerin nedenini araştırmak ve devamının gelmesini önlemek üzerek eklektik bir grup oluştururlar. Fakat bu cinayetlerin nedeninin "Midnight Channel" adlı bir program sayesinde ünlenen bir şehir efsanesinden olduğunu keşfettiklerinde olaylar tehlikeli bir hal alır. Aynı zamanda iki dünya arasındaki yaşananlarla benliklerini, aksiyon dolu olaylarla bulmaya başarlar. Ve bu olaylar boyunca karanlık ve kötülük karakterleri sarsarken kendilerinde olduklarını bile bilmedikleri bir güç keşfederler.

Sogabe mangayı ilk 2008 yılında ASCII Media Works'ün Dengeki Black Moah adlı dergisinde yayımlamaya başlamıştır. Aynı yılda manganın oyunu çıkmıştır. Mart 2017'de, Udon Entertainment İngilizce olarak manganın 6 cildin tamamını yayımlamıştır. Sogabe aynı zamanda 2017 Ocak'ta biten Persona 3 oyununun manga versiyonunu çizmiştir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları