Pastel'le bir aşk hikayesi daha bitiyor
Tropical bir otelde başlayan tesadüfi(!) bir aşk bitiyor

Kodansha's Magazine Special cuma günü Toshihiko Kobayashi'nin Pastel isimli mangasının son bölümünü yayımladı. Serinin 44.cü ve son derlenmiş cildi ise 17 Şubatta okurlarıyla buluşmak üzere planlandı. 

   Del Rey daha önce mangayı Kuzey Amerika'da baskılamıştı ve hikayeyi şöyle özetliyordu: 

Zavallı Mugi Tadano... On altı yaşında kız arkadaşı onu terk edince kalbi kırılır. Bu problem dolu gidişatı iyileştirmek için, Mugi arkadaşı Kazuki'nin tropikal bir adada kumsal kenarındaki otelindeki bir yaz işini kabul eder. Kusursuz bir plan gibi görünmektedir. Ta ki Kazuki Mugi'yi Yuu ile bir buluşmaya ayarlayana kadar, öyle bir buluşma ki nasıl desek kusursuzdan biraz kötüce.

Yuu ile tanışınca çocukların ikisinin de hayal ettiği gibi bir canavar olmadığını görürler. Aslında, Yuu Mugi'nin o güne kadar tanıştığı en tatlı kızdır. Kazalar Mugi'nin peşini bırakmaz ve yanlışlıkla Yuu'nun buhar banyosu yaptığı yere girer. Ertesi gün Mugi özür dilemek için Yuu'nun yanına gidecektir, ancak Yuu cennetimsi sahilden ayrılmıştır. Mugi çabayla yeri göğü aramaya başlar güzel kızı tekrar görebilmek için ama bu isteği gerçekleşecek midir ?

Image


   Kobayashi mangayı Kodansha's Weekly Shōnen Magazine de 2002 yılında başlattı, ve sonra da Magazine Special'a geçti. Kodansha manganın 43. cildini geçtiğimiz ekim ayında yayınlamıştı. Del Rey manganın ilk 14 cildini 2010 yılında manga yayımlama işinde kepenkleri kapatmadan önce yayımlamıştı.

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları