Osamu Tezuka'nın Dororo Mangası Ekim'de Yeniden Yapılıyor
Attack on Titan: Before the Fall mangasının çizeri Satoshi Shiki yeni mangayı çiziyor.

Akita Shoten'nin Aylık Champion RED dergisi Osamu Tezuka'nun Dororo mangasının Dororo to Hyakkimaru-den (The Legend of Dororo and Hyakkimaru) ismiyle derginin 19 Ekim tarihli Aralık sayısında yayımlanacağını duyurdu. Dergi, yeni manganın 15 sayfalık bir önizlemesini de yayımladı. 

Image

Vertical Tezuka'nın orijinal 1967 Dororo mangasını 3 cilt olarak yayımlamış ve 2012'de derleme bir antoloji olarak yeniden basılmıştı. Manganın hikayesi ise şöyle: 

Japonya'nın Savaşan Devletler döneminde bir samuray generali için çalışan Daigo Kagemitsu, doğmamış bebeğinin 48 beden bölümünü ülkenin tam hakimiyeti karşılığında 48 şeytana sunacağını söyler.  Erkek çocuk doğduğunda, Daigo çocuğun öleceğini umarak onu nehre atar. Ancak, bir tür adaçayı onu bulur ve onu kabul eder. Adaçayı, zavallı oğlanı protezlerle doldurur.

Zaman geçer ve bebek Hyakkimaru adında bir çocuğa dönüşür. Hyakkimaru bir şeytanı ortadan kaldırdığında eksik bir vücut parçasını da beraberinde alır. Hyakkimaru, Dororo adında bir çocuk hırsızla tanışır ve birlikte Hyakkimaru'nun parçalarına sahip olan şeytanları kırsal bölgeleri de gezerek ararlar. Yolculuk boyunca canavarlarla ve hayaletlerle yüzleşirler.

Doğaüstü tarihsel manga, 1969'da 26 bölümlük siyah-beyaz bir anime dizisine ilham kaynağı olurken MAPPA, Tezuka Productions ve Twin Engine'in 2018 yapımı TV animesine de ilham kaynağı oluyor. 

Shiki halihazırda Ryo Suzukaze'nin manga uyarlamasını ve THORES Shibamoto'nun Attack on Titan: Before roman serisinin karakter tasarımını yürütüyor. Kodansha, 9 Ağustos'ta manganın 15. cildini yayımladı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları