One Piece Live-Action Dizisi 2.Sezon Onayı Aldı
One Piece Live-Action dizisinin resmi Twitter hesabı 2. sezonu Eiichiro Oda ile açıkladı. Ayrıca Oda-sensei'den Tony Tony Chopper illüstrasyonu gösterildi.
https://twitter.com/onepiecenetflix/status/1702411899806392613

Başarılı Bir Çıkış

Netflix özel olan serinin ilk sezonu 31 Ağustos'ta çıkış yapmıştı.Ancak duyurulduğu gibi 10 bölüm değil 8 bölüm olarak çıktı.

Luffy,Zoro,Sanji,Nami ve Usopp karakterlerinin japonca dublajlarında anime serisindeki seslendirmenler görev alıyor.Ayrıca Iñaki Godoy ve Taz Skylar Luffy ile Sanji'nin ispanyolca dublajlarını kendileri üstleniyor.

Çıkış haftasında 1 numaraya yerleşti.18.5 milyon toplam izlenmeye,140.1 milyon saat izlenme ve ortalama 7.34 saat izleyici başına izlenmeye ulaştı.Dizi 2. haftasında da 1 numaraya yerleşti.19.3 milyon toplam izlenme,145.7 milyon saat izlenme ve ortalama 7.34 saat izleyici başına izlenmeye ulaştı.

Live Action serisi Tomorrow Studios,Marty Adelstein (Prison Break,Teen Wolf) ve ITV Studios partnerliğinde üretildi.Matt Owens (Luke Cage,Agents of S.H.I.E.L.D.) senarist olarak görev aldı.Steven Maeda ve Becky Clements yapım yönetmeni olarak görev aldı.

Serinin yaratıcısı Eiichiro Oda da yapıma danışmanlık yaptı.Mayıs'ta dizinin kendisini tatmin edene kadar çıkış yapmayacağını söylemişti.Ayrıca yapımda yer alan her insanın harika bir senkronizasyonla çalıştığını da belirtmişti.

Marty Adelstein 2017'de Jump Festa'da Live-Action dizisinin East Blue Arc'dan başlayıp ordan genişleyeceğini bir video mesajla bildirmişti.Ayrıca Adelstein Oda-sensei ile projeyi tartıştıktan sonra serinin "Gerçek bir One Piece" tecrübesi yaşatacağını söylemişti.

Oyuncular

Iñaki Godoy - Monkey D. Luffy

Mackenyu - Roronoa Zoro

Emily Rudd - Nami

Jacob Romero Gibson - Usopp

Taz Skylar - Sanji

Morgan Davies - Koby

Ilia Isorelys Paulino - Alvida

Aidan Scott - Helmeppo

McKinley Belcher III - Arlong

Vincent Regan - Garp

Peter Gadiot - Shanks

Alexander Maniatis - Klahadore

Steven Ward - Mihawk

Craig Fairbrass - Zeff

Langley Kirkwood - Kaptan Morgan

Celeste Loots - Kaya

Chioma Umeala - Nojiko

Colton Osorio - Luffy'nin çocukluğu

 

Şahsen diziyi keyifle izledim.En beğendiğim oyuncu Sanji rolüyle Taz Skylar oldu.Hem dizideki sanji yorumunu beğendim.Hem de Taz Skylar'ın karakteri benimseyişi çok hoşuma gitti.Dizi hakkındaki genel görüşleriniz nedir?En beğendiğiniz oyuncu kimdi?

Kaplumbağa best.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları