One Piece 20. Yılını Özel Bir Filmle Kutluyor!
One Piece serisinin animeleştirilmesinin 20. yılı (-_-) üzerine yaz için özel bir film planlanıyor.

One Piece: Episode of East Blue

One Piece: Episode of East Blue -The Great Adventure of Luffy and His Friends- adıyla yayınlanacak olan bu özel film, serinin birinci bölümünden Hasır Şapka Tayfası'nın Grand Line'a girişine kadar olan olayları özetleyecek. Animeyi uzun zamandır takip edenler Luffy'nin Shanks'a verdiği söz gibi unutulmaz sahneleri tekrar tecrübe ederken henüz One Piece evrenine alışamamış izleyiciler ise çoğu soruya yanıt bulabilecekleri harika bir fırsat yakalıyor.

Filmin yönetmenliğini Otsuka Takashi üstlenirken Nakayama Tomohiro hikayeyi yazacak, Sataou Masayuki ise karakter tasarımlarını oluşturacak. Seslendirmelerde şu anlık bir değişim söz konusu değil. Tema müziği olarak One Piece fanları tarafından oldukça benimsenmiş olan "We Are!" adlı açılış şarkısının yeniden düzenlenmiş hali olan "We Are! For the New World" adındaki şarkı kullanılacak. Kitadani Hiroshi'den dinleyeceğimiz bu tema müziğinin korosunda yüzden fazla kişinin olması planlanıyor.

Ayrıca jenerik kısmında orijinal manganın henüz animeye uyarlanmamış bölümlerinden birkaç ön gösterim yapılacak.

Bence uzun süre gündemde olacak iyi bir film bizi bekliyor. Umarım Hasır Şapka korsanlarının oluşum sürecini tekrardan izleyiciyi başarılı bir şekilde yansıtırlar.


otakumode.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları