Okulda İsteyebileceğiniz 18 Anime Öğretmeni
Bu dünyada en beklenmedik yerlerde öğrenmek için öğretmenler ve dersler bulabilirsiniz ve bir anime öğretmenin ne kadar iyi olabileceğini anlamayanların çoğu zaman en beklenmedik yerleri burası olabilir.

Okulda İsteyebileceğiniz 18 Anime Öğretmeni

Dünya üzerindeki her öğretmen iyi öğretmen değildir. Sınıf öğretmenleriniz yalnızca yüz, kişilik veya isimle ödüllendirilemezler; aynı zamanda daha yetenekli öğretmenler de vardır, ancak öğretmek istedikleri ders hakkında genellikle net değildirler.

Bu yuzden , anime izleyicisine öğretilmeye çalışılan dersler herzaman kolay olmayabilir; bunu yapmak için güçlü bir vekil, yani gerçek bir"Sensei" olmalıdır. Animedeki öğretmenler ve diğer sensei benzeri şahıslar, yalnızca karakterlere değerli bir şeyler öğretmekle kalmaz, aynı zamanda onlara bir bilgi ya da hayat bombası atarak her şekilde bir seyler öğretirler.

18. Franken Stein (Soul Eater)

18. Franken Stein (Soul Eater)

 İlk bakışta, Franken Stein, öğrencilerine zarar vermeye çalışan korkunç bir öğretmen gibi görünüyor.Bununla birlikte, öğretim tarzı da onu "etkili yapıyor".

Seriye devam ederken Stein'in daha yumuşak bir tarafının olduğunu görüyoruz, çünkü öğrencilerine pozitif bir sekilde öğretmeye devam etmiyor, aynı zamanda kendi hayatını korumak için de kendi hayatını da çiziyor.

17. Aikurou Mikisugi (Kill la Kill)

17. Aikurou Mikisugi (Kill la Kill)

İlk bakışta, Mikisugi'nin sıkıcı mı sıkıcı bir tarih öğretmeni gibi göründüğünü görüyoruz , ancak aslında o süper serin bir gizli ajandır. Bununla birlikte, onu cinsel taciz davası beklemektedir.

Alakası olunmayan yerlere görkemli ve parlayan bakışlar atsada yinede kaliteli bir adam ve bir öğretmendir.

16. Noriyasu Seta (Love Hina)

 16. Noriyasu Seta (Love Hina)

 Seta, Love Hina'daki görünüşleri boyunca korkunç bir öğretmen gibi görünmektedir, ancak öğrencilerinden birini Tokyo Üniversitesi'ne yöneltmekle kalmadı (öğrencilerin kendisine yönelttiği şey sevgi bile olsa), o günaha karşı koymayı başardı. Ve ona aşık olan bütün genç kadınlar yerine yaşına uygun Haruka'yı tercih etti.

Seta'yı oldukça kaliteli bir öğretmen yapan, onun geriye dönük tutumu, kısıtlamaları ve anlayışıdır.

15. Negi Springfield (Mahou Sensei Negima)

15. Negi Springfield (Mahou Sensei Negima)

Tüm öğretmenlerin yetişkin olması gerekmez ve Negi de bunun kanıtıdır.

 Negi, sadece 10 yaşında  bir öğretmen olmasına rağmen o  flört etmek için genç kızlarla uğraşmakla kalmadı, ayrıca gizlice büyücü eğitmek zorunda kaldı. Bu olumlu tutumu ile beraber kendisini öğrencilere ve izleyicilere sevdirmeyi başarmıştır.

14. Arai Kazuichi (Kimi ni Todoke)

14. Arai Kazuichi (Kimi ni Todoke)

Başka türlü Pin olarak da bilinir, Arai-sensei bizim tipik egoistik antrenör öğretmenimizdir. Kendisi serinin geçici meslek öğretmeni ve aynı zamanda beyzbol takımının antrenörüdür.

Hareketli öğretmenler günümüzde bir tartışma konusu olarak kullanılıyor olsa da Pin gruff bu tavrını nadiren ve gerekli zamanlarda kullanır.

13. Kouhei Inuzuka (Sweetness and Lightning)

13. Kouhei Inuzuka (Sweetness and Lightning)

Sweetness and Lightning serisi boyunca, bir matematik öğretmeni olan Inuzuka'nın öğretim görevini çok fazla yaptığını göremezsiniz. Onu çoğunlukla öğrencileri ile ilgilenirken görürsünüz.

Zamanının çoğunluğunu Lida'ya yardım etmeye ve yardım etmeye harcamaktadır, öğrencilerinin evlerine gittiklerini bilse bile onlar için endişelenmesi ne kadar önem verdiğini ve ne kadar yararlı bir öğretmen olduğunun kanıtıdır.

12. Ittetsu Takeda (Haikyuu)

12. Ittetsu Takeda (Haikyuu)

Kendisi anormal derecede ortalama bir öğretmendir ve sonundaspor hakkında hiçbir şey bilmemesine rağmen voleybol antrenörüne dönüşür.

Bununla birlikte, bazı öğretmenlerden izin isteyerek ekibin kendi yaptıklarını yapmasına izin verebilirken, Takeda sürekli öğrencileri için spor hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor.

11. Ginpachi-sensei (Gintama)

11. Ginpachi-sensei (Gintama)

Ginpachi-sensei, Gintama'nın alternatif bir versiyonudur ve burada bir dil öğretmenidir. Şov çoğunlukla Kinpachi-sensei'nin bir parodisi olarak gösterilir. Serinin sevilen karakterlerinin hepsi oradadır ve Gintoki öğretmenlik yapmakta korkunç bir iş çıkarır!

10. Chisa Yukizome (Danganronpa 3)

10. Chisa Yukizome (Danganronpa 3)

Yukizom, en iyi öğretmenlerden biri olmaktansa serinin en kötülerinden birine gitmektedir. Geçmişte o parlak gözlü ve çalılık kuyruklu biriydi, öğrencilerini katılmak zorunda kalmasa bile sınıfa kendiliğinden sürüklenirdi. Bunu yaparken, öğrencilerine okul yaşantılarının tadını çıkarmalarını sıklıkla hatırlatmaktaydı.

Ne yazık ki, bazı sebeplerden dolayı umutsuzluğa girer, böylece o daha kötü bir öğretmen haline gelir ....

9. Izumi Sakurai (Nichijou)

9. Izumi Sakurai (Nichijou)

Izumi, "ona en iyisini ver" tavrıyla kendisini izleyicilere sevdirmektedir. O en iyi öğretmen olmasada, eksikliklerine ve çevresindeki garipliklere rağmen iyimser bir tutum sergilemektedir.

8. Muten Roshi (Dragon Ball)

8. Muten Roshi (Dragon Ball)

O ilk bakışta zayıf ve kaçık yaşlı birine benzeyebilir, ama tahmin edebileceğinizden daha güçlüdür. Öğrencisini zorlu bir eğitimden geçirse de ,onunla bir aile gibi oldu.

Bu sensei öğrencilerinin takılmasına ve hatta onunla yetişkinlik yıllarına kadar yaşaması için izin veren bir kişidir. İşte özveri budur.

7. Genkai (Yu Yu Hakusho)

7. Genkai (Yu Yu Hakusho)

Yaşı ve oldukça hafif yapısına rağmen Genkai, bildiğiniz öğretmenler gibi değildir.

Yukarıdaki usta, öğrencileri ile el ele verip, onlara acımasız bir dünyada hayatta kalacak araçları verdi. Öğrencilerini büyük bir güçle eğitti ve onları sevmediği halde hayatını onlara adamıştır.

6. Nozumu Itoshiki (Sayonara Zetsubo Sensei)

6. Nozumu Itoshiki (Sayonara Zetsubo Sensei)

Umutsuzlukla dolu ve çok sayıda başarısız intihar girişiminde bulunmuş olan, Nozomu'nun iyi bir öğretmen için kötü bir seçim olacağını düşünürsünüz.

Bununla birlikte, öğrencilerine dünyaya daha eleştiren bir gözle bakmalarını öğrettiği için öğrencilerine gösterdiği şey sadece çaresizliği değildir.

5.Megumi Sakura (School Live!)

5.Megumi Sakura (School Live!)

Megumi, School Live'da ilk başta öğrencileri için çok fazla ilgi gösterdiği için azarlandı. Ancak, dünya tam bir bok olduğunda, salgın patlak verdiğinde arkasında bıraktığı az sayıdaki şeyi kurtarmayı başaran harika bir öğretmendir.

4. Junichirou Kagami (Ultimate Otaku Teacher)

4. Junichirou Kagami (Ultimate Otaku Teacher)

Harika bir dahi olsa da, Junichirou’nun hayatının büyük  bölümü çoğunlukla bir otaku ve NEET olarak geçer.

Bununla birlikte, kız kardeşinin çağrılmasından sonra, yeni hayatına öğretmen olarak başlar; burada istihbarat ve tutumları öğrencileri üzerinde büyük etkiye sahiptir. Aslında, öğrencilerine diğer öğretmenlerin yapamayacağı şekilde hitap etmesini sağlayan şey otaku yönlerinden biridir.

3. Hatake Kakashi (Naruto)

3.  Hatake Kakashi (Naruto)

 Animenin ilk bölümlerindeki tavırları biraz gariptir. Ancak asıl kişiliği görünen halinden çok daha farklıdır.

Kakashi, 7. takımın, yani Naruto-Sasuke-Sakura'dan oluşan genin takımının 'Sensei'sidir. Onları en iyi şekilde eğitmiş ve ayrıca Kakashi'nin eğitimini geçebilen ilk takım onlar olmuştur. Hatake Kakashi, öğrencilerini daima güvenen, onları daima koruyan harika bir öğretmendir.

2. Koro-Sensei (Assassination Classroom)

2. Koro-Sensei (Assassination Classroom)

İlk bakışta, Koro-Sensei'yi korkunç bir öğretmen gibi görünebilirsiniz. Onun acayip meydan okuyuşları vardır ve öğrencilerini her fırsatta öldürmeye çalışıyor. Ancak, yaptıkları eğitim daha iyi katiller olabilmek için olsada onlar yaptıkları eğitimde aslında daha iyi insanlar oluyorlar.

Kendisi her bir öğrenciyi ayrı ayrı değerlendirirmesiyle seri boyunca onları, kendi sorunlarını çözerken görmemize olanak sağlar.

1. Eikichi Onizuka (Great Teacher Onizuka)

1.      Eikichi Onizuka (Great Teacher Onizuka)

Koro-sensei, Onizuka için oldukça iyi bir rakip olabilir,ancak bu orijinal sert öğretmenden daha iyi bir öğretmen yoktur.

Kendisi eski bir hayduttu ve şimdiki hali ise sapık olarak biliniyor, daha sonra Onizuka, sorunlu öğrencileri iyileştirmekte olan,yaşamdaki yerini buldu.

Bazen sorunlu çocukları doğru yola koymak için, onları anlayan birisini bulmanız gerekir; Onizuka ise odur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları