Okko's Inn Anime Filminden Tanıtıcı Video
Film, Eylül'de vizyona girerken Haziran'da film festivallerinde yarışacak.

Yazar Hiroko Reijō ve sanatçı Asami'nin Waka Okami wa Shōgakusei! (The Young Innkeeper Is a Grade Schooler!) çocuk edebiyatı serisi anime filme uyarlanıyor ve o filmden tanıtıcı bir video ve poster paylaşıldı.

Poster, yönetmen Kitaro Kousaka'nın çizimine dayanan bir görsel kartı olacak. 

Image

Fim, Japonya'da Eylül'de gösterime girerken, Haziran'da Annecy International Animation Film Festival'de de yarışmalara katılacak. Kitaplar, ayrıca 8 Nisan'da yayın hayatına başlayan bir TV animesine ilham oldu.  Film, orijinal kitap serilerinde ya da televizyon dizisinde yer alan -özellikle de "Okko" ve ebeveynleri hakkında- bir hikayeyi anlatmayacak.

DLE ve Madhouse, TV serisinde olduğu gibi filmin yapımını da birlikte üstlenecekler. Kitaro Kousaka (A-Girl, Nasu: Summer in Andalusia) TV serisinden farklı olarak anime filmi yönetecek. Benzer şekilde, Reiko Yoshida (K-ON !, Cat Returns, Girls und Panzer) da TV ekibinin yerine senaryodan sorumlu olacak. Kyōko Yauchi sanatı ve Shunsuke Hirota animasyon ekibini yönetecek. 

Youichi Watanabe sanatı yönetirken Terumi Nakauchi, ana renk sanatçısı olarak karşımıza çıkacak. Tomohisa Shitara CG'yi yönetirken Michiya Katou fotoğraf ve VFX süpervizör müdürü olarak ekipteki yerini alacak. Takeshi Seyama düzenleme, Masafumi Mima ses ve Keiichi Suzuki (No. 6, Tokyo Godfathers) müzik konusunda yerlerini almış durumdalar. Shizuo Kurahashi ve Sawako Nishi ses efektlerini hazırlayacaklar. 

Film, TV animesindeki 7 ana oyuncuyu içerecek. 

Image

Seiran Kobayashi, Oriko "Okko" Seki, kahraman
Image


Satsumi Matsuda, Makoto "Uri-bō" Tachiuri, hayalet
Image

Nana Mizuki, Matsuki Akino, Okko'nun rakibi,
Image

Youko Asagami, Mineko Seki,
Image

Teiyu Ichiryusai, Etsuko Tajima, 
Image

Masaki Terasoma, Kōnosuke "Kō-san" Minoda,
Image

Etsuko Kozakura, Suzuki rolünde.
Image

Mitsuyuki Masuhara (Ace of Diamond, Chi's Sweet Home, Kobato., Polar Bear's Café) ve Azuma Tani (Haiyoru! Nyaru-Ani, Honto ni Atta! Reibai-Sensei, Insufficient Direction) anime filmin TV serisini Madhouse ve DLE ortak yapımında yönetmiştir. Michiko Yokote (Cute High Earth Defense Club LOVE!, Genshiken, Kobato., RIN-NE) serinin senaryolarını yazmış ve Akiko Asaki (The Tower of Druaga: The Aegis of Uruk) karakterleri tasarlamıştır. 

Reijō, kitap serisini 2003 yılında Kodansha'nın Aoi Tori Bunko'da 20 cilt, 7 spinoff ve kısa hikayeler şeklinde basmıştır. Kitap serisinin 3 milyon baskısı var. Eiko Ōuchi, Kodansha'nın Nakayoshi dergisinde bir manga adaptasyonu oluşturmuş ve yedi derleme cilt olarak serileştirilmiştir. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları