Noragami Uzun Bir Aradan Sonra Haziran'da Geri Dönüyor
Adachitoka üyesinin geçen yıl hastalanmasından dolayı manga uzun bir araya girmişti.

Manga geçen yıl Mayıs'ta Adachitoki'nin bir üyesinin hastalanmasından dolayı ara vermek zorunda kalmıştı. Kodansha, Adachitoka'nın Noragami: Stray God mangasına devam edeceğini duyurdu. Manga, Kodansha'nın 6 Haziran'da çıkacak olan Temmuz Ayı sayısın'da yayımlanacak.

                                              Image

Manga Mayıs'ta ara verdiğinde planlandığı gibi Nisan'da çıkacak olan 75. bölüm de gelmemişti. Manga'nın editörü de bu beklenmedik molanın "koşullar nedeniyle" olduğunu belirtmişti.

                                                           Image

Kodansha Comics, Noragami: Stray Stories spinoff mangasını İngilizce olarak yayımlarken mangayı şöyle tanıtıyor:

Yato, evsiz bir Tanrı'dır. Kendisine ait bir tapınağı olmadığı gibi ona tapan biri bile yoktur. O da sırf hayallerini, kendisine ait gösterişli bir tapınak yapmak, gerçekleştirmek için yardıma ihtiyacı olan insanlara küçük bir ücret karşılığında yardım etmektedir. Tabii bu nedenle iş konusunda seçici olamamaktadır. Bu nedenle Yato, okulda zorbalığa uğrayan insanlara yardım etmekten tutun, kayıp kedileri bile bulmak için iş almakta. 

Adachitoka, mangayı 2010 yılında Monthly Shonen dergisinde yayımlamaya başlamıştır. 2017 Şubat'ına kadar da Kodansha manganın 17 cildini de yayımlamıştır. 18. cildin de Haziran'da geleceğini duyurmuştur. 

                   Image Image

Manganın Ocak 2014'te 12 bölümlük TV animesi çıkmıştır. Funimation, animeyi Japonya'da canlı yayındayken yayınlamıştır. Animenin İkinci sezonu da Ekim 2015'te çıkmıştır. Aynı zamanda animeler iki tane oyuna da ilham olmuştur. Biri Ocak 2016'da diğeri de Şubat 2017'de oynanmıştır.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları