Nisan 2022'de Çıkış Yapacak Olan Shikimori's Not Just a Cutie Animesi İçin Kadro Yayınlandı
Keigo Maki'nin romantik komedi mangası Shikimori's Not Just a Cutie'nin (Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san) anime uyarlamasının resmi web sitesi animenin kadrosunu, görselini ve Nisan 2022'de yapılacak olan prömiyerini duyurdu.

Web sitesi ayrıca animenin bir TV anime olacağını duyurdu.


Ryota Itoh (My Senpai Is Annoying) animeyi Doga Kobo üzerinden asistan yönetmen Shōhei Yamanaka ile beraber yönetmektedir. Yoshimi Narita (HappinessCharge PreCure!Our love has always been 10 centimeters apart.My Senpai Is Annoying) senaryodan sorumludur. Ai Kikuchi (Engaged to the UnidentifiedNew Game!How Heavy Are the Dumbbells You Lift?) karakterleri tasarlamaktadır.

Oyuncular:

ImageImage

  • Saori Ōnishi - Shikimori
  • Shūichirō Umeda - Izumi


Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Shikimori mükemmel bir kız arkadaş gibi görünmektedir: sevimli, eğlenceli, istediği zaman tatlı olabilen... ancak doğru şartlar altında soğuk karanlık tarafı ortaya çıkmaktadır. Ve erkek arkadaşı Izumi bu yaşandığında etrafta olmaktan oldukça zevk almaktadır! Birtakım sapmaların yaşandığı bu eğlenceli ve bir o kadar komik olan lise romantizmi Nagatoro-san ve Komi Can't Communicate fanları için biçilmiş kaftan! 

Maki mangayı Magazine Pocket üzerinden Şubat 2019'da yayımlamaya başladı. Kodansha, onuncu derlenmiş kitap cildini 8 Ekim'de yayınlayacaktır. Kodansha Comics altıncı cildi 28 Eylül'de yayınladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları