Netflix’in Ghost in the Shell İçin Paylaştığı Yeni Video, Serinin Görülmemiş Detaylarını Gösteriyor
Seri, Nisan ayında yepyeni görüntüsü ile karşımızda olacak.

"Gözlerimiz bunu da mı görecekti" tepkisi ile karşılaşmıştık Netflix Ghost in the Shell'in CGI serisini yapacağını duyurduğunda... Hoş, aşağıdaki videoyu izledikten sonra da hala bu görüşten uzaklabilmiş değilim. Bakıldığında bir Pixar filmini ya da video oyunu çağrıştıran tanıtım videosunda Ghost in The Shell evreni daha keskin görsellerle anime edildiğinden olsa gerek o bilindik hikayenin içine kolayca giremiyoruz. 2020 Nisan'da piyasaya sürülecek olan Ghost in the Shell: SAC_2045'in ilk fragmanında Netflix, Major'dan Batou'ya kadar oyuncu kadrosuna tam bir bakış sunuyor.

Ghost in the Shell manga, anime, oyun ve filmleri kapsayan bir karşı siber terör örgütü merkezli cyberpunk serisidir. Hikayesinin birkaç yinelemesi olmasına rağmen, Ghost in the Shell genellikle bir cyborg polisi olan Major Motoko Kusanagi'yi ve suç çözme konusunda uzman Kamu Güvenliği Bölüm 9'u takip eder. Netflix'in CGI yapımı olan SAC_2045 de benzer bir hikayeyi işleyecek. 

Netflix 2018'de Cowboy Bebop live action projesinin hemen ardından bu projeyi duyurunca pek çok olumsuz yorumu üzerine çekmişti. Shinji Aramaki (Appleseed) ve Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) Ghost in the Shell: SAC_2045'in yönetmenleri olarak karşımıza çıkıyor. Kamiyama'nın projede olmasından dolayı umutlananlar için sevgili Major'ımızı canlandıran Scarlett Johansson ablamızın oynadığı 2017 yapımında yönetmen Rupert Sanders'a Mamoru Oshii'nin ('95 yapımı Ghost in the Shell, Ghost in the Shell 2.0, Ghost in the Shell 2: Innocence filmlerinin ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG serisinin yönetmeni) danışman yönetmen olarak destek verdiğini anımsatmak isterim.


kaynak: the verge

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları