Netflix, Devil May Cry Animasyon Dizisi'nin Fragmanını Yayınladı.
Castlevania'dan tanıdığımız Adi Shankar seriyi satın aldı eserinin bootleg multiverse dediğimiz şekilde Castlevania'ya katılacağını belirtti. Seri birden çok sezonlu olacak.

Öncelikle ilk serilerinden ve en son çıkan oyunundan bahsedelim. Devil May Cry oyun serisi daha önce 2007 yılında Madhouse'un 12 bölümlük televizyon anime serisine ilham kaynağı olmuştu. ADV Films ve daha sonra Funimation, seriyi home videos (amatör videolar) olarak yayınladı. Crunchyroll ise, animeyi Haziran 2017'de yayınlamaya başladı.

デビル メイ クライ Devil May Cry Anime Opening [BD Ver]

Devil May Cry 5 oyunu Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Oyun, 2020'de PlayStation 5 ve Xbox Series X için ise özel bir sürüm aldı. Oyun serisi aynı zamanda romanlara, mangalara ve Sengoku Basara ile bir sahne oyunu geçişine de ilham kaynağı oldu. A Devil May Cry: The Live Hacker sahne oyunu Mart 2019'da Tokyo'da gösterildi.

 

Şimdi ise Netflix yapımı olanından bahsedelim. Netflix, Çarşamba günü düzenlediği Drop 01 etkinliğinde, CAPCOM'un Devil May Cry oyun serisini temel alan animasyon dizisinin resmi duyuru amaçlı olan fragmanını yayınladı:

 

 

Devil May Cry | Official Announcement | DROP 01 | Netflix

Yapımcı Adi Shankar (Castlevania) ve Alex Larsen (Yasuke), Kasım 2021 itibarıyla dizinin ilk sezonunun senaryolarını tamamladı. Dizinin birden çok sezonu olacak. İlk sezon sekiz bölümden oluşacak ve Dante, Vergil ve Lady karakterlerini içerecek. IGN daha önce dizinin henüz kesin bir çıkış tarihi olmadan 2022'de üretime geçeceğini  belirtmişti. Shankar, Kasım 2018'de seriyi satın aldığını duyurdu ve eserinin bootleg multiverse dediğimiz şekilde Castlevania'ya katılacağını belirtti. Bootleg multiverse ne diyenleri aşağıdaki bağlantıya alalım.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Adi_Shankar%27s_Bootleg_Universe

 

Kaynak: ANN

 

 

 

Anime izlemeyi de animeler hakkında sohbet etmeyi de severim. Bu aralar çok aktif değilim çünkü cennette kayboldum ;). Güzel bir söz bırakıyorum: Arkaya dönünce fark ettim ki, önümüzdeki yol da sonsuz yollardan farksız.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları