Naruto to Boruto: Shinobi Striker Oyununun Sekizinci DLC Karakteri Obito Uchiha
Oyun toplam 9 karakter DLC paketine sahip olacak.

Bu yıl Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin Pazartesi günü yayınlanan sekizinci sayısında, Bandai Namco Entertainment'ın Naruto to Boruto: Shinobi Striker oyunundaki yeni DLC karakterinin Obito Uchiha olacağı belirtlildi. Diğer DLC karakter paketlerine benzer şekilde, karakter oynanabilir olacak ve paket oyuncuların avatarları için mevcut olan Ninjutsu tekniklerini ve yeni kıyafetler ve silah aksesuarlarını içerecek.

                                           Image

Bandai Namco Entertainment, 31 Ağustos'ta Amerika, Avrupa ve Güneydoğu Asya'da Steam üzerinden PlayStation 4, Xbox One ve PC için oyunu piyasaya sürdü. Oyun 31 Ağustos'ta Japonya'da PlayStation 4 üzerinden yayınlandı.

Oyunun sezon geçişi dokuz DLC paketi ve "Myouboku Dağı'nın Büyük Bilgesi" aksesuarını içeriyor. Önceki oynanabilir DLC karakterleri arasında Jiraiya , Hiruzen, Orochimaru, dördüncü Hokage Minato Namikaze, ikinci Hokage Tobirama Senju ve ilk Hokage Hashirama Senju bulunmakta.  Bandai Namco Entertainment, yedinci DLC karakter paketinin içeriğini henüz açıklamadı.

Bandai Namco Entertainment America oyunu şöyle tanımlıyor:

Naruto to Boruto: Shinobi Striker karakterlere özel rollerin kullanımıyla işbirlikçi oyunu teşvik eden yüksek hızlı dört vs dört çok oyunculu oyundur. Karakterler dört role ayrılır: Saldırı, Menzilli, Savunma ve İyileştirme. Bu dört karakter türünü kullanan takımlar, savaş alanında zorlu rakipler olacak.

Game Jikkyousha Wakuwaku grubu oyunun şarkısı olan "Signal"'i seslendiriyor.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları