Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy Piyasaya Sürülüyor!
Bandai Namco Entertainment America'nın Cuma günü yaptığı açıklamalara göre 25 Ağustos'da Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy, PlayStation 4, Xbox One ve Steam platformlarında satışa sunulacak.

Kutulu versiyonu US$79.99 fiyatıyla satılacak ve içinde bir görsel kitap olacak. İçeriğinde 4 oyun bulunduracak olan bu oyun seti ayrıca Kasım ve Aralık aylarında Jump Special Anime Festa etkinliğinde galası yapılmış olan Boruto için bonus bir anime içeriyor.

Koleksiyon Ultimate Ninja Storm adı altında piyasaya sürülen bütün oyunları kapsıyor.  -Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, and Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto-

Narutimate Storm Trilogy paketinin Japonya için PS4 platformunda 27 Temmuz'da çıkarılması planlanıyor. Fiyatı ise 6.800 yen (216 lira) olacak. Oyunun fiziksel sürümünün Japonya'daki ilk kopyaları bir adet poster içerirken dijital sürümler için de geçerli olan ve Jump Special Anime Festa etkinliğinde gösterilen Boruto animesine erişim imkanı sağlayan seri kodları paketin içeriğinde bulunuyor.

www.animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları