Nanatsu No Taizai Animesinin 2. Sezonu Geliyor!!
Netflix duyurdu...

Netflix Çarşamba günü yayınladığı videoda Nanatsu No Taizai animesinin ikinci sezonun 17 Şubatta yayınlanacağını duyurdu.

Zaten Netflix televizyon animesi olan Nanatsu no Taizai’nin 24 bölümünü yayınlamışdı. Dört bölümlük özel televizyon animesi olacak olan Nanatsu no Taizai Kutsal Savaş’ın da ön gösterimini geçtiğimiz Ağustos ayında yayınladı.

Tomokazu Tokoro (Hellsing Ultimate, Haibane Renmei) A-1Pictures’da televizyon özel bölümlerini yönetti. Yuniko Ayana (Girls Beyond the Wasteland, Hello!! KINMOZA)senaryoyu yazacak ve inceleyecek.Ve Yuichiro Kido (Gatchaman Crowds insight) da senaryoyu yazdı. Keigo Sasaki karakterleri tasarlamak için geri döndü. Tomoko Sudo (Oreshura, Silver Spoonanimasyon direktörü) baş animasyon direktörü oldu. Hiroyuki Sawano ve Takafumi Wada animeninmüziklerini besteledi. MUCC animenin açılış şarkısı olan ‘CLASSİC’ parçasını yaptı. Alisa Takigawa da kapanış şarkısı olan "Iroasenai Hitomi" parçasını yaptı.

Özel bölümlerin sonunda yeni çıkacak olan televizyon serisinin reklamı yapıldı, fakat yeni tam bölümlük bir sezon hakkında hiçbir bilgi verilmedi.

Nanatsu no Taizai animesinin ilk sezonu 2014 yılının Ekim ayında ön izlemesi Japonya’da verilmiş ve 24 bölüm sonunda bitirilmişti. Ayrıca 2015 yılında manga iki adet orijinal video anime projesini toparladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları