Nanatsu no Taizai Animesi Devam Ediyor!
The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse (Mokushiroku no Yon-kishi) devam mangası, animeye uyarlanıyor.

Kodansha'nın Weekly Shounen Dergisi'nin bu yılki 24. sayısı, Nakaba Suzuki'nin The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse (Mokushiroku no Yon-kishi) mangasının televizyon anime uyarlaması alacağını doğruladı.

Paylaşılan görsel:

Paylaşılan görsel:

Suzuki, mangayı Ocak 2021'de Weekly Shōnen Dergisi'nde yayınlamıştı. Kodansha Comics, mangayı aynı anda İngilizce olarak dijital ve fiziksel kopyalarını yayınlıyor. İlk cildin açıklaması şu şekilde:

"Percival her zaman büyükbabasıyla birlikte, bulutların üzerinde oturan uzak bir sığınak Tanrı'nın Parmağı'nda yaşadı. Ve basit hayatı sevse de, gizlice macerayı özlemekte.

Ancak Percival'in hayatı, onunla şok edici bir bağı paylaşan davetsiz misafirin, bildiği her şeyini koparıp almasıyla sonsuza dek değişir. Ondan her şeyini alan kişiyi kovalamaktan başka yapacak bir şeyi kalmayan Percival, kendi başına yola koyulur. Yolculuğu sırasında korunaklı çocuk, normal yaşam hakkında bilmediği pek çok şey olduğunu keşfeder. Şans eseri, yolda kendisine yardım edebilecek arkadaşlarla tanışır - ama Percival'in kaderini ve bunun dünyanın sonuyla nasıl bağlantılı olduğunu öğrendiklerinde nasıl tepki verecekler?"

Kodansha, manganın altıncı derlenmiş kitap cildini 17 Mart'ta yayınladı ve yedinci cildini 17 Mayıs'ta Japonya'da yayınlayacak. 

Ayrıca Nanatsu no Taizai serisinin yaklaşmakta olan iki bölümlük anime film projesi olan Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburgh'un (Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh) yeni bir orijinal hikayeye sahip olacağını ve Meliodas'ın oğlu Tristan'ı merkez alacağını hatırlatalım. Film projesi bu yıl prömiyer yapacak.

Animesever bir genç.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

animeler_net
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

Allah rızası için son sezonları leş eden stüdyoya vermesinler ya. Bari bu sefer adam akıllı bir şeyler izleyelim.

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları