Naka no Hito Genome Animesi 7 Temmuz’da Başlıyor
30 Haziran’da ön gösterim etkinliği yapılması planlanıyor.

Osara’nın web mangası Naka no Hito Genome’den uyarlanan anime için resmi web sitesi AT-X, Tokyo MX,KBS Kyoto, Sun TV ve BS 11 kanallarında 7 Temmuz 2019’da  prömiyer yapılacağını duyurdu.

Prömiyerden önce, Kanagawa Bölgesinde bulunan Cinecitta Tiyatrosu’nda 30 Haziran 2019’da bir ön gösterim etkinliği düzenlenecek. Anime'nin üç ana seslendirmeni: Daiki Yamashita (Akatsuki Iride), Akari Kito (Karin Sarayashiki) ve Tasuku Hatanaka (Anya Kudo) da etkinlikte bulunacak.

Naka no Hito Genome (Jikkyochu) Manga’sı Ekim 2014’ten beri ücretsiz web manga dergisi Gene pixiv’de yayınlanıyor. Kadokawa, bölümleri şimdiye kadar sekiz ciltlik tankobon baskı halinde topladı.

Hikayenin ana karakteri Akatsuki Iride, popüler bir oyun yayıncısıdır. Bir gün ücretsiz bir oyun olan Naka no Hito Genome evreninin içinde uyanır. Verilen görevlere göre,çeşitli oyunları tamamlayarak  seviyesini yükseltmeli ve 100 milyon izlenmeye ulaşmalıdır. Kendisiyle birlikte bu evrende bulunan diğer yedi yayıncıyla Akatsuki, kendi hayatını ortaya koyarak gerçek zamanlı oyunları tamamlamaya çalışır.

Shin Onuma (Baka and Test, Wata Mote) ve manganın kompozisyon yazarı Kento Shimoyama (Death March tothe Parallel World Rhapsody) TV anime adaptasyonunu SILVER LINK stüdyolarında birlikte yönetecekler. Karakter tasarımlarını ise Mizuki Takahashi (Miss Caretaker of Sunohara-sou baş animatör) üstleniyor.

           Image

  Kaynak: crunchyroll   

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları