'My Senpai Is Annoying' İşyeri Romantik Komedi Mangası TV Anime Oluyor
Çarşamba günü açılan yeni Twitter hesabı aracılığıyla Shiro Manta'nın My Senpai Is Annoying (Senpai ga Uzai Kōhai no Hanashi) adlı mangasının TV animeye uyarlanacağı açıklandı.

Doga Kobo (Sing "Yesterday" for Me, Diary of Our Days at the Breakwater) projeyi animasyonlaştırmaktadır.

Seven Seas, mangayı İngilizce ve renkli olarak yayınlamakta ve hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Igarashi çalışkan bir iş kadınıdır. İşyerindeki üstü senpai Takeda, onu sürekli sinirlendirmektedir - ancak kendisini sürekli ona daha da yakınlaşırken bulmaktadır. Igarashi iş, yaşam ve sevgiyi dengelemeye çalışırken her günü komik aksilikler ve romantik anlarla dolar. Hayatına bir webcomic olarak başlayan bu renkli manga, Aggretsuko ve The Office gibi işyeri komedileri izleyicilerinin oldukça hoşuna gidecek!


https://twitter.com/shiromanta1020/status/1278268655923458055

Manta, 2017 yılında mangayı yayınlamaya başladı ve manga comic Pool web dergisi afişi altındaki pixic Comic web sitesinde serileştirildi. Seri, 2018'de Tsugi ni Kuru Manga Ödülleri'nin web manga kategorisinde başarıyı yakalamıştır. Ichijinsha, manganın derlenmiş dördüncü kitap cildini 25 Eylül'de yayınladı ve 2 Temmuz'da beşinci cildi yayınlayacaktır. Seven Seas ilk sayıyı 26 Mayıs'ta İngilizce olarak yayınlamıştır.


Manganın, ikinci, üçüncü ve dördüncü ciltleri için tanıtım videoları yayınladı ancak anime projesi videodaki oyuncularının anime için geri dönüp dönmeyeceği hakkında bir açıklama yapmadı. İkinci cildin tanıtım videosunda oyuncular Haruka Shiraishi (Igarashi) ve Takaya Kuroda (Takeda) yer almaktadır:

https://www.youtube.com/watch?v=NtDoMdKusAM

Manganın üçüncü cildi için yayınlanan videoda sırasıyla Taku Yashiro (Igarashi'nin diğer senpai'ı Sōta Kazama) ve Atsumi Tanezaki (Tōko Sakurai) yer almaktadır:

https://www.youtube.com/watch?v=0V-TiT93B80

Manganın dördüncü cildinin tanıtım videosunda ise yine Haruka Shiraishi (Igarashi) ve Saori Ōnishi (Igarashi'nin uzun zamandır arkadaşı olan Natsumi Kurobe) yer almaktadır:

https://www.youtube.com/watch?v=SsWJHwxj0JA&feature=emb_title

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları