My Roommate is a Cat Animesinin Starı Kensho Ono Gerçek Kediciklerle Baş Etmeye Çalışıyor
Animenin baş ses aktörü Kensho Ono seslendirdiği karakter gibi bu tüylü arkadaşlarımızla yabancılık çekmiyor.

My Roommate is a Cat animesindeki Subaru Mikazuki karakteri, kendi hikayeleri dışındaki dünyaya karşı çok ilgisi olmayan içine kapanık bir yazardır. İlk başta kuşku duymasına rağmen bir kediye sahip olması ile günlük rutinleri değişmeye başlar ve kalbini oda arkadaşına açar.

Animenin baş ses aktörü Kensho Ono seslendirdiği karakter gibi bu tüylü arkadaşlarımızla yabancılık çekmiyor. Animenin tanıtımı amacı ile yaptığı bir kedi kafe ziyaretinde kedilerle gününü eğlenerek geçirirken yeni arkadaşları ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi. Videoda görülen "Coo & Riku" Akihabara'da bulunan üç katlı bir kafe. Ono, önce kedi kafesindeki aç kedi yavruları tarafından rahatsız edilmeden önce evcil hayvan dükkanının bulunduğu katı ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Ono'nun Coo & Riku turunun daha uzun bir versiyonu, 12 Ocak'taki Club AT-X programı sırasında hazırlandı.

My Roommate is a Cat (Dōkyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. veya "My Housemate Is on My Lap, But Sometimes on My Head") Minatsuki ve As Futatsuya'nın mangasının uyarlamasıdır. Anime, hem Crunchyroll hem de Funimation yayınlanmakta. Crunchyroll hikayeyi şu şekilde özetliyor;

Bu hikaye Diğer insanlarla ilişkilerinde çekingen ve mücadele eden bir romancı olan Mikazuki Subaru ve insanlar tarafından terk edilen ve sokaklarda zorlu bir yaşam yaşayan bir kediyi konu almaktadır. Kaderleri ikisini bir araya getirir ve birlikte yaşamaya başlarlar. Bu insanın içini ısıtan hikaye hem yazarın hem de kedinin gözünden gündelik hayatı anlatır. Önemsiz gibi görünen bir çok an bir biri üstüne yığılan tuğlalar misali birlikte mutlu bir aile olduklari yuvalarını inşa eder.

Kaoru Suzuki (Pupipō!, DIVE!!) Zero-G stüdyosu için yönetmenliği, Deko Akao (Flying Witch, Amanchu!, Noragami) kompozisyonu, Masaru Kitao (Death Note, Dances with the Dragons) karakter tasarımlarını, Kotoringo (In This Corner of the World) müzikleri düzenliyor. Iori Kanzaki'nin müziği Schrödinger's Cat'e ek olarak Kotringo açılış jenerik şarkısı Unknown World'ü seslendirecek. Yoshino Nanjō kapanış jenerik şarkısı Kimi no Tonari Watashi no Basho'u (Yerim senin yanın) seslendirecek. Anime 12 bölüm olarak yayınlanacak. Mangada olduğu gibi, anime'nin her bölümünde, her iki karakterin bakış açısıyla hikayeyi ele alan "Subaru" ve "Haru" bölümleri var.


kaynak: ann

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları