My Home Hero Mangası TV Animesine Uyarlanıyor
I'm Standing on a Million Lives, Psychometrer Eiji mangalarının yaratıcılarının mangası final arc ile tekrar yayında!

Kodansha'nın Weekly Young Magazine'in bu yılki 29. sayısında, Naoki Yamakawa ve Masashi Asaki'nin My Home Hero mangasının bir televizyon animesine uyarlanacağı açıklandı.

Ayrıca manga, Weekly Young Magazine'in 29. sayısında üçüncü ve son bölümüyle yeniden yayımlanmaya başladı. Son arc, ikinci bölümden yedi yıl sonrasında geçiyor. Manga, Ekim ayında ikinci bölümünü bitirdikten sonra ara vermişti.

Yamakawa ve Asaki, mangayı Mayıs 2017'de Weekly Young Magazine'de yayımlamaya başladı. Manganın 17. cildi 4 Şubat'ta raflarda yerini aldı.

Manga, güvenilir bir karısı ve ara sıra biraz asi davranan üniversite öğrencisi bir kızı olan, ancak kendi çapında mutlu bir hayat süren bir memura odaklanıyor. Ta ki bir gün kızının dövüldüğünü öğrenip ailesini korumak için tehlike dolu bir dünyaya yolculuğa başlayana kadar.

Haber ile alakası yok ama Yamakawa ve Akinari Nao'nun "I'm Standing on a Million Lives" mangası, Ekim 2020'de yayına giren bir televizyon anime uyarlamasına ilham kaynağı oldu. Animenin ikinci sezonu 2021 yazında yayımlandı. Kodansha Comics, mangayı İngilizce olarak yayımlıyor.

Asaki, Yuma Ando'nun Psychometrer ve Psychometrer Eiji mangalarının çizimlerini yaptı, ayrıca Ikebukuro West Gate Park franchise için IWGP: Denshi no Hoshi mangasını çizdi.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları