My Hero Academia: One's Justice Oyununun Yeni Videolarında Gran Torino ve Muscular Ön Planda
Oyun 26 Ekim'de Amerika'da PS4, Xbox One, Switch, PC için piyasada olacak.

Bandai Namco Entertainment America, Perşembe günü My Hero Academia: One's Justice oyunu için iki oyun videosu yayınladı. Videolar Gran Torino ve Muscular'ı  iş üzerindeyken gösteriyor.

Oyun, 26 Ekim'de  PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam ile PC için Amerika'da piyasaya sürülecek. Oyuna ön sipariş veren oyuncular oynanabilir bir karakter olarak “Flame Hero” Endeavour'u kullanabilecekler.

         Image

Oyun 23 Ağustos'ta Japonya'da Switch ve PlayStation 4 için satışa sunulacak. Oyunun ayrıca bu sene Singapur, Malezya, Tayland, Filipinler ve Endonezya'da PS4 ve PC sürümü yer alacak.

Diğer onaylanmış karakterler arasında:  Izuku Midoriya, Katsuki Bakugō, All Might, Tomura Shigaraki, Ochaco Uraraka, Tenya Iida, Shōto Todoroki, Momo Yaoyorozu, Denki Kaminari, Tsuyu Asui, Stain, Shōta Aizawa, Fumikage Tokoyami, Kyōka Jirō, Eijirō Kirishima, Himiko Toga, Dabi, Gran Torino, ve  Muscular yer almaktadır.

Kōhei Horikoshi'nin My Hero Academia manga'sı daha önce Mayıs 2016'daki My Hero Academia:  Battle for All Nintendo 3DS oyununa ve Nisan 2016'da My Hero Academia: Gekitotsu! Heroes Battle arcade kart oyununa ilham kaynağı oldu.

Daha yakın zamanlarda, manga My Hero Academia: Smash Tap akıllı telefon oyununa ilham kaynağı olmuştu.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları