My Hero Academia: One's Justice Oyunun Modlarını Gösteren 4 Pv Yayınlandı
Oyun 26 Ekim'de yayınlanacak.

Çarşamba günü Shueisha’nın V Jump dergisinin resmi YouTube kanalı My Hero Academia: One's Justice oyunu için videolar yayınlamaya başladı. Videolar oyunun Hikaye Modu, Görev Modu, Karakter Kişiselleştirme ve Serbest Dövüş modunun gösteriyor.

Hikaye Modu (Iida vs. Slain)

Görev Modu

Karakter Kişiselleştirme

Serbest Dövüş (All for One)

BandaiNamco Entertainment oyunu, Avrupa ve America’da, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC üzerinden 26 Ekim’da yayınlanacak. Buna ek olarak, oyun, Singapur, Malezya, Thailand, Filipinler ve Endonezya’da da PS4 ve PC üzerinden yayınlanacak. Oyunun ingilize adı ‘’ My Hero One's Justice’’.

Oyunu önceden sipariş edenler Endeavor’un DLC karakterine sahip olacaklar.

Oyun Switch ve PS4 için, Japonya’da, 23 Ağustos’ta yayınlanacak.

Oyunda olacağı onaylanan karakterler arasında; Izuku Midoriya, KatsukiBakugō, All Might, Tomura Shigaraki, Ochaco Uraraka, Tenya Iida, ShōtoTodoroki, Momo Yaoyorozu, Denki Kaminari, Tsuyu Asui, Stain, Shōta Aizawa,Fumikage Tokoyami, Kyōka Jirō, Eijirō Kirishima, Himiko Toga, Dabi, Gran Torino ve Muscular yer alıyor. (+Endeavor)

Horikoshi'nin mangası Mayıs 2016'da My Hero Academia : Battle for All Nintendo 3DS oyununu, Nisan 2016'da My Hero Academia: Gekitotsu! Heroes Battlearcade kart oyunu eşliğinde mobil oyununu ve geçen sene çıkan My Hero Academia:Smash Tap mobil oyununu esinlendirdi.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları