Ms. vampire who lives in my neighborhood. TV Animesi 5 Ekim'de Prömiyer Yapacak
Animenin resmi sitesi, Çarşamba günü yaptığı açıklamada duyurdu.

Ms. vampire who lives in my neighborhood. (Tonari no Kyūketsuki-san) TV animesinin resmi sitesi Çarşamba günü, animenin 5 Ekim'de AT-X'de prömiyeri olacağını açıkladı. Ayrıca, 6 Ekim`de Tokyo MX ve Sun TV'de, 7 Ekim BS11'de ve 8 Ekim'de TV Aichi'de yayınlanacak.

Manga, Akari Amano üzerine odaklanan "modern zamanda yaşayan vampir"  konulu komedi hikayesidir. Tuhaf bir olaydan dolayı Akari, Sophie Twilight adlı bir vampir kız tarafından kurtarılır ve Akari onunla ilgilenmeye başlar .

Dört ana oyuncu Miyu Tomita (Sophie Twilight), Yū Sasahara (Akari Amano), Lynn (Hinata Natsuki) ve Azumi Waki (Ellie) açılış tema şarkısı "† Kyūtie Ladies †" ve kapanış tema şarkısı "Happy !! Strange Friends. "i seslendirecek.

Noriaki Akitaya (Active Raid, Bakuman.),  Studio Gokumi ve AXsiZ'de animeyi yönetiyor. Toshiki Fukushima yönetmen yardımcısıdır. Tatsuya Takahashi (Katana Maidens: Toji no Miko, Beatless) seri düzenlemeden sorumlu olurken, Takahiro Sakai (Yuki Yuna is a Hero) karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor. Yoshiaki Fujisawa (Love Live! School idol project, Land of the Bright) müzikleri besteliyor.

Sonomi Sugimura konsept tasarımcısı ve Shigeyuki Koresawa (Digital Noise) ve Tom (Digital Noise) sahne tasarımcıları olarak hizmet veriyorlar. Hiroki Matsumoto (Atelier PLATZ) sanatı yönetmeni olarak görev yapıyor. Renk sanatçısı Yoko Suzukidir.

Takeshi Hirooka fotoğraf yönetmenidir ve Kentarou Tsubone kurgudan sorumlu. Jin Aketagawa ses yönetmenidir ve Nippon Columbia müzikleri üretiyor.

Kadokawa, 2015 yılının Eylül ayında manganın ilk cildini yayınladı ve 26 Mart'ta dördüncü cildi yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları